reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Polecam/odradzam

a ja mojego wielofukcyjnego nie zamienię na żadną spacerówkę.Nie mogę patrzeć jak matki idą z dziećmi na spacerze i dzieciaczki zasypiają w tych spacerówkach,wyglądają na połamane. Choć fakt, nasz trudno zmieścić do jakiegoś auta,bo trochę mało się składa,ale jakoś dajemy radę i w razie czego na spacerze Przemko śpi rozłożony wygodnie.

reklama
U nas wózek głęboki już dawno poszedł w odstawkę, nawet się zastanawiam czy go nie złożyć i wynieść w bezpieczne miejsce, aby sobie grzecznie czekał na następne dzidzi. Mała jeździ w spacerówce, w domu cały czas w niej śpi i moja też się rozkłada do pozycji całkowicie leżącej:tak: ,więc nie ma mowy o jakis niewygodach w tamtym wózku to już dawno nie chciała mi siedzieć.:no:

wlasnie taka spacerowke chce kupic...mam dosc tego wielofunkcyjnego, bo jest ciezki, masywny i ciezko jest mi go wlozyc do samochodu...ogladalam podobne w chicco ale kupie ja na allegro bo sa 200 zl tansze (tez nowe)...tylko najpierw ja dokladnie przetestuje w sklepie :-D

...Nie mogę patrzeć jak matki idą z dziećmi na spacerze i dzieciaczki zasypiają w tych spacerówkach,wyglądają na połamane..
No a ja właśnie kupiłam taki wózek laskę - głupol byłam:-:)zawstydzona/y:. Bo nawet nie pomyślałam, że najważniejsze w takim wózku jest rozkładane oparcie.
No i mamy śliczny, aluminiowy /4kg/ 3kołowy wózeczek tyle, że niebardzo wygodny na dłuższe spacery. Może jak Maja będzie większa to bardziej go wykorzystamy.:tak:

My jeździmy w wielofunkcyjnym jeszcze.Pati nie siedzi sama więc w parasolce by mi zjerzdzała.Taki kupię dopiero w przyszłym roku.

a ja mojego wielofukcyjnego nie zamienię na żadną spacerówkę.Nie mogę patrzeć jak matki idą z dziećmi na spacerze i dzieciaczki zasypiają w tych spacerówkach,wyglądają na połamane.

Aniu ja tez nie zamienei mojej spacerowki z wielofunkcyjnego Roana na zadna inna ale pewnie tez sie zaopatrzymy w parasolke, bo bedzie nam potrzebny jakis mniejszy wozeczke na wyjazdy bo jak wloze nasz obecny wozek do bagaznika to nie mam juz na nic miejsca :no: :wściekła/y: ALe masz racje ze nie mozna patrzec jak niektore mamy mecza dzieci w tych parasolkach:no: :baffled:

Zgadzam się z LUCZYNKĄ te nasze wielofuncyjne wózki są super i wygodne tylko strasznie nieporęczne więc warto miec pod ręką jakiś:tak: lżejszy wózeczek szczególnie dla nas kobitek ....bo to wielka mordęga ładowac do bagażnika te cięzkie kolosy gdy nie ma pod rękę faceta
Pozdrawiam

reklama
Do stelaża mojego wózka głębokiego można wpiąć spacerówkę ale ona tak bardzo mi się nie podobała, że nie zakupiłam. Wyglądała jak trochę bardziej wygięta deska do prasowania i wydaje mi się, że dzieciątku w niej musi być bardzo nie wygodnie. A dla mnie bardzo ważne jest aby małemu było w wózku wygodnie no i żeby fajnie się prowadził. Dlatego kupiłam x landera xa. Nie jest malutki bo ma większe koła ale ja jestem bardzo z niego zadowolona zwłaszcza, że więcej chodzę z nim na spacer niż go przewożę samochodem.

Do góry