reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Polecam/odradzam

Powiedzcie mi czemu takie wysokie faktory zamierzacie kupić-aż 50:eek: :confused: Mi babka w aptece powiedziała, że 30 w zupełności wystarczy. Przecież te nasze dzieciaczki raczej bedą osłaniane od słońca, a z 50 to by chyba się na plaży mogły smażyć.;-) :-D Chociaz może ja się nie znam:-p :-)

reklama
mY TEŻ UŻYWAMY HUGGIES Z KUBUSIEM PUCHATKIEM ZIELONE OD 8-14 KG 66 SZT. ZA 38.80 ZŁ:-) .DO BUŻKI BĘDZIEMY UŻYWAĆ NIVEA BABY 30 FACTOR A W LATO POSZUKAMY COŚ Z WIĘKSZYM FACTORKIEM:-)

Renee wszystko zależy od skóry dziecka. Mój ma bardzo wrażliwą. Już w sobote był opalony a dzisiaj zauważyłam, że skóra zrobiła mu się taka pomarszczona jak u staruszka. Na studiach babka od dermatologi przestrzegała nas, że wiosenne słońce też jest bardzo szkodliwe dlatego taki wysoki faktor nadaje się nie tylko do prażenia na słońcu ale i na wiosenne spacery. A teraz już słońce jest coraz ostrzejsze. Naczytałam się też o szkodliwości i zasięgu promieni słonecznych oraz napatrzyłam się na zdjęcia z czerniakami i innymi tam dziadostwami więc chciałabym uchronić przed tym małego. A myślę, że takim wysokim faktorem na pewno mu nie zaszkodzę.

Mammamisia, że nie zaszkodzi, to wiem tylko tak się zastanawiałam czy faktycznie taki wysoki faktor jest naprawdę konieczny;-) :-)

RENEE tak naprawdę to między faktorem 30 a 50 to jest juz niewielka różnica - setnych po przecinku w blokowaniu promieni słonecznych - miałam to na jakims szkoleniu ale nie chce mi się teraz tego szukać. Więc 30 myśle, że jest już wystarczająca. Ja kupiłam 50 bo mniejszego nie było a chciałam z Musteli

MAMAMISIA ja Mustelę uwielbiam :) BUżka jest po niej gładziutka, ślicznie pachnie nie uczula i jest suuuper wydajna. Wszystkie kosmetyki mamy z tej firmy (poza tymi do pupci) a większośc to kupione były zaraz po urodzeniu Anielki wiec mamy juz ponad półroku (płyn do kąpieli uzywamy codziennie). Polecam

Ja zdecyduję się na ten krem z Musteli o którym pisała Mju. Muszę go na allegro zamówić bo u nas nie ma go nigdzie

reklama
Ja chwilowo zmieniam temat w TESCO jest promocja pampersów jambopaki za 38.99. Co do kremu jeszce nie kupiłam opalamy buxkę narazie bez.

Do góry