reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam/odradzam

Powiedzcie mi czemu takie wysokie faktory zamierzacie kupić-aż 50:eek: :confused: Mi babka w aptece powiedziała, że 30 w zupełności wystarczy. Przecież te nasze dzieciaczki raczej bedą osłaniane od słońca, a z 50 to by chyba się na plaży mogły smażyć.;-) :-D Chociaz może ja się nie znam:-p :-)

reklama
mY TEŻ UŻYWAMY HUGGIES Z KUBUSIEM PUCHATKIEM ZIELONE OD 8-14 KG 66 SZT. ZA 38.80 ZŁ:-) .DO BUŻKI BĘDZIEMY UŻYWAĆ NIVEA BABY 30 FACTOR A W LATO POSZUKAMY COŚ Z WIĘKSZYM FACTORKIEM:-)

Renee wszystko zależy od skóry dziecka. Mój ma bardzo wrażliwą. Już w sobote był opalony a dzisiaj zauważyłam, że skóra zrobiła mu się taka pomarszczona jak u staruszka. Na studiach babka od dermatologi przestrzegała nas, że wiosenne słońce też jest bardzo szkodliwe dlatego taki wysoki faktor nadaje się nie tylko do prażenia na słońcu ale i na wiosenne spacery. A teraz już słońce jest coraz ostrzejsze. Naczytałam się też o szkodliwości i zasięgu promieni słonecznych oraz napatrzyłam się na zdjęcia z czerniakami i innymi tam dziadostwami więc chciałabym uchronić przed tym małego. A myślę, że takim wysokim faktorem na pewno mu nie zaszkodzę.

Mammamisia, że nie zaszkodzi, to wiem tylko tak się zastanawiałam czy faktycznie taki wysoki faktor jest naprawdę konieczny;-) :-)

RENEE tak naprawdę to między faktorem 30 a 50 to jest juz niewielka różnica - setnych po przecinku w blokowaniu promieni słonecznych - miałam to na jakims szkoleniu ale nie chce mi się teraz tego szukać. Więc 30 myśle, że jest już wystarczająca. Ja kupiłam 50 bo mniejszego nie było a chciałam z Musteli

MAMAMISIA ja Mustelę uwielbiam :) BUżka jest po niej gładziutka, ślicznie pachnie nie uczula i jest suuuper wydajna. Wszystkie kosmetyki mamy z tej firmy (poza tymi do pupci) a większośc to kupione były zaraz po urodzeniu Anielki wiec mamy juz ponad półroku (płyn do kąpieli uzywamy codziennie). Polecam

Ja zdecyduję się na ten krem z Musteli o którym pisała Mju. Muszę go na allegro zamówić bo u nas nie ma go nigdzie

reklama
Ja chwilowo zmieniam temat w TESCO jest promocja pampersów jambopaki za 38.99. Co do kremu jeszce nie kupiłam opalamy buxkę narazie bez.

Do góry