reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam/odradzam

mija a ile sztuk jest w tym jumbopaku? to były 3 czy 4. my w wczoraj kupiliśmy w carefourze pakę 162 pampersy (trójki) za 89,99. my to zawsze przeliczamy ile wychodzi na jedną sztukę i tu wychodzi 55 gr. do tej pory taniej nie udało nam się kupić

reklama
Polecam chusteczki Dzidzius - rozowe. :tak: Zielonych jeszcze nie probowalam. ;-) Sa o polowe tansze od Nivei,a bardzo Nam odpowiadaja. :-) Nie sa ani za mokre,ani za suche,no i pozostawiaja na pupci taka mieciutka powloczke. :-D I,mimo,ze delikatnie,to super pachna. :tak: :-)

No własnie zastanawiałam się ostatnio nad zakupem tych chusteczek bo były w promocji, ale nie wiedziałam jakie będą. Dzieki za polecenie:-);-)

A my cały czas używamy chusteczek rossmanowskich babydream i jestem zadowolona:tak:. W wersji sensitiv nie pachną jakoś rewelacyjnie ale są bardzo dobrze nawilżone i mają taka fakturę jak chusteczki nivea, a w wersji normalnej pachną tak jak nivea (prawie);-):-Dtylko mają gładką fakturę. Z obu jestem zadowolona:tak:;-):-), a taniocha, że:szok:, dwupak kosztuje, żebym nie skłamała bo to mąż zawsze kupuje, ale o ile dobrze kojarzę to 9 zł.:tak:;-):-)

My używamy belli - i są świetnie nawilżone ale mają jedną wadę - bardzo mocno pachną, ale kosztują: 4pak 13 zł!

Belli nigdy nie kupowałam, ale ostatnio kupiłam pieluszki Happy i więcej ich nie chcę:no::wściekła/y::baffled:, tak słabo wchłaniają, że Ala ma cały tyłek mokry jak w tetrówce:szok::eek::baffled::-(, poza tym nie wiem już ile razy mi się w tym pampersie tak usikała, że miała mokre body:dry::baffled:. Tak wiec dla mnie Happy, to badziewie.:baffled:

My używamy chusteczki Dada, kupujemy je w Biedronce, jedno opakowanie niecałe 5 zł, a teraz mamy Huggies są droższe (coś trochę ponad 7 zł)i jak dla mnie strasznie grube i sztywne.

reklama
Ja używam chusteczek NiVea lub Bambino dla mnie ok:tak:. Ostatnio na próbę kupiliśmy pieluszki Pampers w formie majtek. Są idealne dla wiercipiętek!POLECAM:-)

Do góry