reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Polecam/odradzam

mija a ile sztuk jest w tym jumbopaku? to były 3 czy 4. my w wczoraj kupiliśmy w carefourze pakę 162 pampersy (trójki) za 89,99. my to zawsze przeliczamy ile wychodzi na jedną sztukę i tu wychodzi 55 gr. do tej pory taniej nie udało nam się kupić

reklama
Polecam chusteczki Dzidzius - rozowe. :tak: Zielonych jeszcze nie probowalam. ;-) Sa o polowe tansze od Nivei,a bardzo Nam odpowiadaja. :-) Nie sa ani za mokre,ani za suche,no i pozostawiaja na pupci taka mieciutka powloczke. :-D I,mimo,ze delikatnie,to super pachna. :tak: :-)

No własnie zastanawiałam się ostatnio nad zakupem tych chusteczek bo były w promocji, ale nie wiedziałam jakie będą. Dzieki za polecenie:-);-)

A my cały czas używamy chusteczek rossmanowskich babydream i jestem zadowolona:tak:. W wersji sensitiv nie pachną jakoś rewelacyjnie ale są bardzo dobrze nawilżone i mają taka fakturę jak chusteczki nivea, a w wersji normalnej pachną tak jak nivea (prawie);-):-Dtylko mają gładką fakturę. Z obu jestem zadowolona:tak:;-):-), a taniocha, że:szok:, dwupak kosztuje, żebym nie skłamała bo to mąż zawsze kupuje, ale o ile dobrze kojarzę to 9 zł.:tak:;-):-)

My używamy belli - i są świetnie nawilżone ale mają jedną wadę - bardzo mocno pachną, ale kosztują: 4pak 13 zł!

Belli nigdy nie kupowałam, ale ostatnio kupiłam pieluszki Happy i więcej ich nie chcę:no::wściekła/y::baffled:, tak słabo wchłaniają, że Ala ma cały tyłek mokry jak w tetrówce:szok::eek::baffled::-(, poza tym nie wiem już ile razy mi się w tym pampersie tak usikała, że miała mokre body:dry::baffled:. Tak wiec dla mnie Happy, to badziewie.:baffled:

My używamy chusteczki Dada, kupujemy je w Biedronce, jedno opakowanie niecałe 5 zł, a teraz mamy Huggies są droższe (coś trochę ponad 7 zł)i jak dla mnie strasznie grube i sztywne.

reklama
Ja używam chusteczek NiVea lub Bambino dla mnie ok:tak:. Ostatnio na próbę kupiliśmy pieluszki Pampers w formie majtek. Są idealne dla wiercipiętek!POLECAM:-)

Do góry