reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

polecam/odradzam

Oleńko,dokładnie takiego czerwonego mamy.

A na pamiątkę też już kupiliśmy ramkę z glinką i miejscem na zdjęcie-odcisk rączki i stópki oraz fotkę zrobimy dokładnie w pierwsze urodzinki!

reklama
Zuzka śmiga na nim jak nie wiem...Tylko czasem się się denerwuję,że mało się do przodu porusza;-);-);-)Ona chyba myśłi,że będzie na nim jeździć jak w chodziku...

Chcialam Wam goraco polecic opaske przeciwkomarowa, ktora mozna kupic w sklepie Mothercare. Opaske zaklada sie dziecku na ramie i dziala ona podobnie jak obroza przeciwko pchlom dla psa...:) Pod wplywem ciepla uwalnia sie zapach, ktory rozprowadza sie po skorze. Ta opaska naprawde fantastycznie dziala i chroni dziecko przed ukaszeniami komarow! Niestety jest dosyc droga, bo kosztuje 25 zl, ale starcza na bardzo dlugo, bo 170 godzin noszenia (jak dziecko jej nie nosi, to jest specjalne pudeleczko, do kotorego sie ja chowa). Mysle, ze spokojnie starczy na cale lato, a przynajmniej nie musze pryskac Maryski jakimis okropnymi klejacymi sie syfami w sprayu:).

Kryska,super sprawa!Zuzia już kilka ukąszeń zaliczyła mimo smarowania...Tylko gdzie ja mam takiego sklepu szukać???

Oj Kociu, nie wiem, sprawdz moze maja strone internetowa i jest jakis sklep u Was w poblizu. A jezeli nie, to moge Ci kupic i wyslac, jezeli chcesz.

Mothercare powinno być w większych centrach handlowych,napewno macie gdziś w Łodzi Kasiu! Luknij na stronkę,może bedzie adresik? Super sprawa ta opaska,przy wizycie u rodziców specjalnie pojadę żeby kupić!

ekstra Kryska,dzięki za info...jak będę w Polsce to też poszukam bo te wszystkie spraye nic nei dają..tylko śmierdzą fujjj

taka opaska to super sprawa, pewnie chroni też od kleszczy, poszukam na allegro może coś takiego mają

reklama
Polecam żel do dezynfekcji rąk dla nas,np po przewijaniu,jest dostępny w nowym katalogu ORIFLAME,kosztuje 9,90 za małą buteleczkę ale jest super wydajny ;-)

Do góry