reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

polecam/odradzam

Wpisuje odrazu bo zapomne.

POLECAM
Mala malo pila mleka, zastanawialam sie w czym problem. Uzywam od urodzenia butelek NUKa i tych samych smoczkow od ktorych zaczela, z literka "M" do mleka....Nigdy nie pomyslalam ze z tych smoczkow za wolno leci. Przypadkowo bedac u znajomej napila sie z butelki i smoka Aventu (nr4)...wypila wszystko!!! Od wczoraj zmienilam smoczki i butelki i dziecko pije po 220 rano i wieczorem...

POLECAM
A druga sprawa - zawsze zastanawialam sie nad husta dla malej i nigdy nie kupilam. Mielismy natomiast nosidelko Babybjoern, ktore juz jest za male, sprawdzilo sie przez 4 miesiace zupelnie niezle ale tylko 4. Kupilam 2 tyg temu miekkie nosidelko do 20 kg. Malucha mozna nosic na plecach, na boku i na brzuchu. Jest tez specjalna wkladka dla noworodka do dokupienia. Super sprawa jak ide do miasta i nie chce zabierac wozka. Caly ciezar dziecka przenosi sie z plecow na biodra...powaznie nie czuje ze cos niose! Polecam...zwlaszcza dla mamus planujacych nastepnego dzidziusia i zastanawiajacych sie nad opcja nosidelko czy husta - to jest kombinacja obu : DOLCINO Baby - und Geschenkartikel, Bobux, Made wit Love Bodies, Gnomy's, Ergo Baby Carrier, Hoppediz Traget

reklama
Co do postu Jagusi to ja takze polecam butelki Avent.Uzywam ich początku.My mamy taki uniwersalny 3 w 1.Leci powolutku a i coś gęstego też przeleci:-)

Ja też jestem zadeowolona z butelek avent (smoczek 3 i 4), mam pytanie - jakiego smoczka używacie do butelek avent do kaszki czy są jakieś specjalne?

Super sprawa to nosidło,Oliś tak kocha być noszony na rękach a mój kręgosłup juz odmawia posluszeństwa i wieczorem ledwo zyję! A gdzie można kupić taki nosidło w Polsce?

Super sprawa to nosidło,Oliś tak kocha być noszony na rękach a mój kręgosłup juz odmawia posluszeństwa i wieczorem ledwo zyję! A gdzie można kupić taki nosidło w Polsce?

Oj Olu, nie mam pojecia. Jedyne co znalazlam to tutaj:
eBay.pl – Nosidełka, Wózki i foteliki i Dla Dzieci na aukcjach eBay.pl. Kup Nosidełka na eBay.pl.

i krotki film pokazowy:

YouTube - Ergo Baby Carrier by The Ergo Lady

Jakby ci sie podobalo, to moge kupic u nas i wyslac, ale wydaje mi sie ze w Niemczech kupilabys taniej.

reklama
Jagusiu nosidełko super! Przy nastepnym maluszku cos takiego sobie sprawimy.

Butelek Avent uzywamy od poczatku. Do kaszki mamy taki smoczek z trzema kreseczkami - w zaleznosci od gestosci ustawia sie go w odpowiedni sposob. Juz jeden Kaja przegryzla ale jestem z butelek bardzo zadowolona ;)

Do góry