reklama
AneczkaK
mama bambulinkow
My uzywamy juz od dawna chusteczek firmy Rossmann(z balsamem) sa tanie jak barszcz, maja intensywny zapach ,ktory lubie, i sa bardzo mocno nasaczone.Niestety trzeba do nich kupic pudelko bo takowego nie ma w zestawie. Ogolnie jestem jednak z nich bardzo zadowolona
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
WIKI,te chusteczki są super,tylko że przeznaczone są do wycierania buzi i rączek,-generalnie,mogą być też do pupci,tylko że jak dla mnie są za małe więc używamy ich jak napisałam wyżej a do pupy Pampersa-te zielone nam bardzo pasują no i Bambino są extra. Te Toddies pieknie pachną ale już np Nivea do pupy zapach mają jak dla mnie drażniący
no własnie Oleńko doczytałam,ale można równeiz je używać do pupy..przeznaczone są dla starszych dzieci bo można je wrzucać do ubikacji.;-)..są troszke małe ale ja przy nich zostanę no i pięknie pachną..a masz rację,że normalne nivea baby śmierdzą fujjj
A ja sie zwracam do Was z wielka prosba! Szykuja sie chrzciny Maryski i wszyscy dzwonia do mnie z pytaniem, co jej kupic w prezencie. Wiem juz, ze poprosimy o wozek-parasolke, ale... na tym konczy sie moja wena tworcza. Macie moze jakies fajne zabawki, ktore moglybyscie polecic?! Chyba musze zrobic po prostu liste prezentow, ale chcialabym umiescic na niej sprawdzone i fajne rzeczy, a nie cos, co potem bedzie lezalo w kacie i sie kurzylo.
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Ja polecam farmę ze zwierzątkami dającymi odgłosy i traktorkiem Little People,inne zabawki dla Olisia moga nie istnieć,wyjmuje non stop zwierzątka i tańczy przy muzyczce:-)
poza tym może warto kupić rzeczywiście huśtawkę,może taką ogrodową? I rowerek albo jeździk,my mamy Chicco i jest fajny:-) Oliś od moich rodziców na DD dostanie książeczkę rymowankę Fishera Price,myślę że też fajna rzecz...A coś na pamiątkę? Np zestaw do zrobienia odlewu rączki? Albo srebrny obrazek swięty z grawerowaniem z tyłu?
poza tym może warto kupić rzeczywiście huśtawkę,może taką ogrodową? I rowerek albo jeździk,my mamy Chicco i jest fajny:-) Oliś od moich rodziców na DD dostanie książeczkę rymowankę Fishera Price,myślę że też fajna rzecz...A coś na pamiątkę? Np zestaw do zrobienia odlewu rączki? Albo srebrny obrazek swięty z grawerowaniem z tyłu?
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
kociu,a jakiego macie tego konika bujanego? Zuzia z niego nie spada?Kryska,u nas baaaaardzo sprawdza się namiocik,huśtawka,ten mały konik bujany i myślę,że chodzik-jeździk to też super sprawa...
reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
ze zdjęć kojarzę coś takiego...
http://www.allegro.pl/item198286322_super_konik_na_biegunach_bujak_little_tikes_wys_0.html
http://www.allegro.pl/item198286322_super_konik_na_biegunach_bujak_little_tikes_wys_0.html
Podziel się: