reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

polecam/odradzam

Ja też stosuje Ziaje jest super, Adrian szybko się opala już jest brązowy od słonka a rączki to ma tak brązowe że wydają się brudne niedawno jak założyłam mu krótki rękawek to jakiś babsztyl w restauracji zwrócił mi uwagę że trzeba dzieciom myć ręce :wściekła/y: byłam w szoku a zarazem bardzo zła

reklama
Co za tupet mają ludzie:szok::wściekła/y: trzeba jej było odpalić,że zamiast się wtrącać w nie swoje sprawy to mogłaby mordę wrzątkiem przepłukać bo ma niewyparzoną;-)

Tasha Adrianek ma sliczna karnacje i na pewno nie jest brudny, my to wiemy!!!
Alez wredna baba, oj szkoda ze jej nic nie odpalilas!!!

Olu, b. fajna stronka! Slyszalam juz o czesci porad i to super wazne, zeby sie do tego stosowac, zeby dzieciaki mialy potem ladne i zdrowe stopy oraz proste kregoslupy. Ja niestety mam platfusa i to wlasnie dlatego, ze kiedys nie bylo tej wiedzy i takich usztywnianych butkow...

Faktycznie ciekawa stronka.Ja tez slyszlam kiedys o tych wytycznych przy doborze bucikow dla dziecka.Az sie boje ,ze mu kupie jakies nieodpowiednie.Wyglada na to ,ze to bardzo powazny zakup.A czy ktoras z was kupila juz moze buciki albo sandalki dla maluszka?jak tak to dzielcie sie spostrzezeniami:tak:

reklama
Olu super stronka....:-)
J apolecam chusteczki nivea baby,sa poprostu rewelacyjne przynajmniej dla Nas..ładnie pachną i nie wysychają tak szybciutko..a przy okazji mają rewelacyjne pudełko..bomba jak dla mnie:tak::tak:

Do góry