reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

polecam/odradzam

Kryska ta opaska to jest super sprawa, jeśli będę miała gdzie, to ją napewno kupię, tym bardziej, że Miki zaliczył już kilka ukąszeń, jak możesz kochana podaj stronę internetową tego sklepu, teraz podobnie jak WIKI spryskuje go śmierdziskami i nic nie pomaga. :eek:

reklama
Kryska, Twoj pomysl z opaska jest rewelacyjny!
Evan udalo Ci sie znalezc cos na Allegro?
Ja probowalam oprocz Allegro znalezc cos w sklepach inernetowych niestety nie ma tej opaski nigdzie :-(. Moze ukaze sie lada dzien, w koncu komary juz tna jak szalone! :-(

Chyba tez kupie Niunieczkowi taka opaske .Super sprawa:tak:
A ja polecam klocki z Ikei do zabawy.Witek na poczatku tylko je ogladal a teraz coraz bardziej kombinuje, przeklada i wykonuje coraz bardziej skomplikowane ruchy.Wydaje mi sie ,ze super pobudza koordynacje ruchowa no i przede wszystkim nie piszczy nie gra i nie halasuje bo ja bardzo nie lubie tego typu zabawek:confused2:

Chciałam wam polecić kubek niekapek firmy avent.W sumie to nie chodzi o firme tylko żeby kubek miał ustnik gumowy a nie plastykowy.Nadia nauczyła się pić z takiego kubeczka a wczesniej z innych nie chciała .Dopiero zoritenowałam się że te plastykowe ustniki ona gryzie więc kupiłam mały kubeczek z aventu z gumowym i załapała.Na początku sami musieliśmy jej dawać się napić ale na szczęście zalapała o co chodzi i opanowała do perfektu tą sztuke;-);-)

ja również polecam te z gumowym ustnikiem-mam z canpolu, mały dopiero na tym nauczył sie pić i juz prawie zapomnieliśmy o smoku

Hmm tez mamy taki niekapek z aventu ale powiem wam ,ze ostatnio go odstawilam po tym jak na TVNStyle jakis specjalista mowil ,ze moga powodowac u dzieci wady zgryzu:dull: nie wiem czy mam racje ale wole nie ryzykowac.On polecal rozne niekapki ale ze slomka bo na tych dziecko nie zaciska szczeki.My staramy sie w domu uczyc go z kubeczka zwyklego pic a poza domem to wlasnie taki bidon kupilismy.Jest gorszy dla mnie bo jednak troche z niego kapie ale boje sie ,ze niuniek bedzie musial aparat potem nosic:zawstydzona/y:

reklama
hmmm. może to i racja, ale jak mój pije 3 razy dziennie mleko przez 2-3 minuty to chyba nie jest az tak źle. na razie zostajemy przy niekapku.

Do góry