reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam/Odradzam

sandra o mało się nie skusiłam ostatnio na pampki, ale dalej jedziemy na tesco;-) i wypadków brak:-p
Dlatego ja szybko zuzyje Pampki i wracam tylko do tescowych :tak:Dzisiaj w nocy miala tescowe i pizama rano suchusienka :tak::-)

Ewus, wozeczek fajniutki, ale u mnie odpadlby ze wzgledu na kola :sorry2: Mam takie w Graco, wiec wiem co znacza na naszych chodnikach :-p
A nie zastanawialas sie nad Chicco S3? Naprawde swietne :tak:Dominika z Aspen ma i zaluje, ze nie kupilam takiego zamiast Haucka.

reklama
Ewa wózek fajny, ale ja bym takiego nie kupiła (mam na myśli małe koła i brak możliwości bujania) widziałam ostatnio na mieście dziewczynę z podobnym, jak go "bujała" (wózek latał na boki:baffled: myślałam, że się rozleci)

Ja tez sie zastanawiam nad zmiana wozka na lzejszy. nasz chicco ct04 wazy 10 kg plus ponad dziesieciokilogramowa pszczola, to nawet po tych naszych 6 schodkach juz mi ciezko ten caly majdan wnocic, a jak zakupy mam w koszu, to juz w ogole masakra i moj kregoslup kwiczy:baffled: Zastanawiam sie nad Maclarenem Volo - lekki, niedrogi i kompaktowy:tak:

4,5 kg albo 5,4 kg;-) super się składa i rozkłada, był zresztą z nami na wczasach i prawie zawsze mam go w bagażniku, nie w każdym sklepie można dostać, ale dzwoniłam do przedstawiciela i w Rybniku znalazłam, ja jestem zadowolona, rączki piankowe więc w największy upał nie było problemu, oparcie jest na tyle pochylone, że jak nam Alka usnęła to głowa jej nie leciała, dość duże kółka są (15 cm)
a już szczytowy był moment jak Alka w wózku, a na rączkach powieszone dwie ogromne torby (na lotnisku) i prowadziło się go lekko :tak: poza tym cena jest przyzwoita, ja deltima lubię bo polski;-) to już nasz 3 wózek z deltima:-p

reklama
Do góry