reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Polecam/Odradzam

sandra o mało się nie skusiłam ostatnio na pampki, ale dalej jedziemy na tesco;-) i wypadków brak:-p
Dlatego ja szybko zuzyje Pampki i wracam tylko do tescowych :tak:Dzisiaj w nocy miala tescowe i pizama rano suchusienka :tak::-)

Ewus, wozeczek fajniutki, ale u mnie odpadlby ze wzgledu na kola :sorry2: Mam takie w Graco, wiec wiem co znacza na naszych chodnikach :-p
A nie zastanawialas sie nad Chicco S3? Naprawde swietne :tak:Dominika z Aspen ma i zaluje, ze nie kupilam takiego zamiast Haucka.

reklama
Ewa wózek fajny, ale ja bym takiego nie kupiła (mam na myśli małe koła i brak możliwości bujania) widziałam ostatnio na mieście dziewczynę z podobnym, jak go "bujała" (wózek latał na boki:baffled: myślałam, że się rozleci)

Ja tez sie zastanawiam nad zmiana wozka na lzejszy. nasz chicco ct04 wazy 10 kg plus ponad dziesieciokilogramowa pszczola, to nawet po tych naszych 6 schodkach juz mi ciezko ten caly majdan wnocic, a jak zakupy mam w koszu, to juz w ogole masakra i moj kregoslup kwiczy:baffled: Zastanawiam sie nad Maclarenem Volo - lekki, niedrogi i kompaktowy:tak:

4,5 kg albo 5,4 kg;-) super się składa i rozkłada, był zresztą z nami na wczasach i prawie zawsze mam go w bagażniku, nie w każdym sklepie można dostać, ale dzwoniłam do przedstawiciela i w Rybniku znalazłam, ja jestem zadowolona, rączki piankowe więc w największy upał nie było problemu, oparcie jest na tyle pochylone, że jak nam Alka usnęła to głowa jej nie leciała, dość duże kółka są (15 cm)
a już szczytowy był moment jak Alka w wózku, a na rączkach powieszone dwie ogromne torby (na lotnisku) i prowadziło się go lekko :tak: poza tym cena jest przyzwoita, ja deltima lubię bo polski;-) to już nasz 3 wózek z deltima:-p

reklama
Do góry