reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam/Odradzam

tak ogladałam chicco , ale wiem co mam o nich sądzić niby sa fajne . Podoba mi sie jeden z Chicco ale kosztuje 600 złoty i to za drogo ja bym swojemu takiej spacerówki nie kupiła . O 12 jadę popatrzeć do hurtowni a potem do sklepu Chicco i zapewno coś wybiorę

hajduga, a zerkałaś na allegro??? bo tam ceny są dużo, dużo niższe niż w sklepie... ja np. wózek który wypatrzyłam na allegro chicco, kosztuje 1200 zł, a w sklepie chicco- ponad 1500...

reklama
Oglądałam Chicco enjoy i ct 01 i niewiem na który sie zdecydować pomózcie mi w wyborze może któreś z was je posiada

Niekupiłam jeszcze bo okazało się że urodzinki beda po świetach ! Czy któraś z was posiada x-lander wersje x-go ???

hajduga ja nie jestem obiektywna w przypadku x-landera - delitima, brałabym w ciemno:-):-):-)
a widziałaś na żywca ten wózeczek? ciekawa jestem co wybierzesz;-)

kurde tak powiem Wam czytam i czytam co piszkacie .. i mnie moze tez by sie przydalo kupic jakis wozek.. mysle nad jakas leciutka mala spacerowka.. strasznie rzadko uzywam wozka. mala zazwyczaj chodzi .. a w sklepach jak nie idzie za raczke to np jedzie w wozku sklepowym :d ale rozejrze sie za jakas mala spacerowka i wam tez wkleje z pytaniem o opinie :D

Ja mam problem chce cos też kupic swojemu małemu tylko że siedzisko musi byc duże szerokie i głębokie bo jest troszke gruby i w tych standardowych spacerówka jest mu niewygodnie . A chłopak lubi wygode :-)
I dla niego kupie chyba własnie x-go ! Tylko niewiem gdzie jest sklep we Wrocławiu który ma takie wózeczki . Widziałm go w jednym ale tam był tylko jeden model :-(
Moze wy wiecie gdzie je dostane albo sklep gdzie jest naprawde duzo wózków róznych firm

hajduga ja dzwoniłam do przedstawiciela:tak:, po jeden wózek opłacało mi się jechać do Częstochowy, po xt, a parasolkę już sobie w sklepie w Rybniku odebrałam, i tak miałam upust;-)
jak napiszesz maila to na pewno dostaniesz szybką odpowiedź, kiedyś napisałam do nich w piątek o 22, a w sobotę o 8 dostałam odpowiedź zwrotną, na ich stronie znajdziesz wszystkie info
X-Lander - new adventures

A może posiadacie wózeczek Coneco solar ? Mi sie wydaje ze podnóżek jest troszke za wysoko ! Kubuś juz do niego dosiega ale niemoże postawić nóżek . On jest jakos tak dziwnie schowany

reklama
Do góry