reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam/Odradzam

dziewczyny, co do wózków- jaki byście poleciły dla naszego michałka??? bo ten co mamy, jest strasznie nieporęczny, ciężki i do samochodu nam się nie zmieści... więc siłą rzeczy- musimy kupić co nowego...
Ewus, ja jezeli bylabym teraz w ciazy i miala kupowac nowy zestaw wozkowy dla maluszka to stawialabym na Quinny Speedy SX albo na Chicco S3 :tak:
Kupilabym w calym zestawie z gondola, fotelikiem i spacerowka :tak:
Zachorowalam na 3-kolowce ;-):-) a kiedys bylam taka przeciwniczka :-p

reklama
popieram sandrę, ja mam xt x-landera, i chyba bym drugi raz to samo kupiła:-p w Quinny jest ta sama gondolka jak w xlanderze, i jak dla mnie była wystarczająca:tak:

Przyjechal nasz Chicco. Jest naprawde fajny. :tak:

Ewus, co do fasonu, to ciezko doradzac, ale Sandra ma racje - bierz taki, ktory mozna przeorganizowac na spacerowke i zamontowac fotelik. To naprawde duza wygoda.

Fajnie Ollesiu, ze wozeczek dotarl i jest ok :tak::-)

Ewus, wracajac do tematu wozkow - to naprawde duza wygoda jak mozna do auta wpakowac sam stelaz i pozniej wpiac tylko fotelik :tak::-)

Kurde, jak ja bym chciala miec drugie dziecko i moc kupic mu Quinny Speedi :-):-D:-)do tego w jakims fajnym kolorku (bo game kolorystyczna maja naprawde swietna) :tak:

Kurde, jak ja bym chciala miec drugie dziecko i moc kupic mu Quinny Speedi :-):-D:-)do tego w jakims fajnym kolorku (bo game kolorystyczna maja naprawde swietna) :tak:
sandra też tak czasami mam;-);-);-) są tak cudne rzeczy dla dzieci, że chciałoby się kupić
ollesia dawaj fotki Piotrka w kadilaku:-)

Bedyta, Piotrusiowi ten wozek na razie sie nie podoba... :baffled: A mnie coraz bardziej. :tak: Jak sie Piotrek przekona, to mu strzele fotke! ;-)

I chcialabym nowy wozek dla Weroniki (wlasnie w jakims fajnym kolorku), ale przeciez ten po Piotrusiu jest jeszcze calkiem dobry... Szkoda, ze sie nie rozlecial... :-D

ollesia :-D to tak jak ja... tez chcialabym nowy wozek dla Stefka, ale ten po malej jest jeszcze dobry .....jakos przejezdzimy do nastepnej wiosny :-D szkoda mi wydawac 500 euro na nowy

My też sprzedaliśmy wózek Ali, bo okazał się wielkim niewypałem:baffled: (ale za to kupno spacerówki było baaardzo przemyślane:tak:;-)) Dla mnie przy kolejnym zakupie wózka najważniejsza będzie duża gondola i to czy się dobrze kołysze. Wózek Ali wogóle się nie bujał a ona tak nam dała popalić.... że teraz taka głupia nie będę;-):happy2:

reklama
A ja i tak przy kolejnym dziecku (potencjalnym jak narazie ;-)) musialabym kupic nowy wozek, bo Sara 2 wozki, ktore uzywamy doprowadzila prawie do ruiny :-p

Do góry