reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam/Odradzam

reklama
Dominique, Maclaren to Maclaren :tak: Jak sie chcesz na cos decydowac to ja bym wybrala z tej firmy :tak::-) Moja "szwagierka" ma, ale model Techno i naprawde super sie go prowadzi :tak::-)

Cześc dziewczyny . Potrzebuje porady . Chce kupić w prezencie wózeczek spacerowy i niemoge się zdecydować a musze jutro najpóźniej go kupić ! Ma to być wózeczek który rozkłada sie do leżenia . W miare lekki ale stabilny . A i musi mieć pięciopunktowe pasy i barierkę . Najlepiej na troszke większych kołach . A i siedzenie musi byc troszke pod katem żeby dziecko sie niezsuwało . Proszę o rade

Cześc dziewczyny . Potrzebuje porady . Chce kupić w prezencie wózeczek spacerowy i niemoge się zdecydować a musze jutro najpóźniej go kupić ! Ma to być wózeczek który rozkłada sie do leżenia . W miare lekki ale stabilny . A i musi mieć pięciopunktowe pasy i barierkę . Najlepiej na troszke większych kołach . A i siedzenie musi byc troszke pod katem żeby dziecko sie niezsuwało . Proszę o rade
Hajduga, podstawowe pytanie: ile kasy chcesz na to przeznaczyc? ;-)

hajduga zdaj się na panią w sklepie, bo jak jutro to chyba nie kupujesz przez internet;-) a 400 to i dużo i mało:-p

BEDYTA fakt mało mam czasu ale moge też kupic na allegro ale z odbiorem osobistym ! Może i to niejest duzo ale jak na prezent to troszke jest ! Poradzcie mi chociaż jaka firma jest warta uwagi moge troszke wiecej dac za wózeczek ale musi to byc cos fajnego !

BEDYTA fakt mało mam czasu ale moge też kupic na allegro ale z odbiorem osobistym ! Może i to niejest duzo ale jak na prezent to troszke jest ! Poradzcie mi chociaż jaka firma jest warta uwagi moge troszke wiecej dac za wózeczek ale musi to byc cos fajnego !
hajduga jak na prezent to oczywiście dużo kasy, ale jak na zakup wózka to właśnie może być i dużo i mało, wybór jest olbrzymi, ja nic nowego nie polecę, mam dwa deltimy teraz, x-lander spełnia Twoje wymagania ale jest droższy, a parasolk znowu się na płasko nie rozkłada no i małe kółka ma (15cm) ale kosztowała poniżej 300 zł, a coś takiego jak dominique wybrała, maclaren, tylko nie wiem jak się rozkłada...

Ewus, fajnie, ze ten wozek ma fotelik w zestawie, ale kolka sa naprawde mizerne... Do spacerowki, na wiosne OK, ale do glebokiego wozka jakos mi sie nie widza. Szczegolnie, ze chodniki u nas nie sa najlepsze, a zima to juz calkiem nie wiem jak one sie beda sprawowaly. Poszukaj czegos podobnego, na wiekszych kolkach. :tak:

Hajduga, a ogladalas Chicco? Maja duzy wybor.

reklama
tak ogladałam chicco , ale wiem co mam o nich sądzić niby sa fajne . Podoba mi sie jeden z Chicco ale kosztuje 600 złoty i to za drogo ja bym swojemu takiej spacerówki nie kupiła . O 12 jadę popatrzeć do hurtowni a potem do sklepu Chicco i zapewno coś wybiorę

Do góry