reklama
bedyta wlasnie sie zastanawialam czy jest sens, Zuzka dosc szybko sama zrezygnowala z wozka , po roku czasu byly juz tylko nozki i nozki.....nie bede sie szarpac na gondole, przejezdzimy w tej co mamy , ale moze skusze sie na parasolke bo ta nasza po malej typowo dziewczeca w rozu blizej wyjazdu musze zrewidowac w czym wy dziewczyny jezdzicie i wtedy pomysle i zdecyduje:-)
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Bedytka, czyzby trzecie bylo w planach? ;-):-)
Silunia, pewnie, lepiej wydac kasiorke na cos innego :-)
A ja chce w przyszlym mniesiacu doprowadzic oba wozki do jako takiego stanu i je sprzedac i kupic Sarze jakas malutka parasolke np. Quinny Zapp, zeby ja szybko wrzucic do samochodu, a nie meczyc sie i brudzic jak przy tych, ktore mam
Silunia, pewnie, lepiej wydac kasiorke na cos innego :-)
A ja chce w przyszlym mniesiacu doprowadzic oba wozki do jako takiego stanu i je sprzedac i kupic Sarze jakas malutka parasolke np. Quinny Zapp, zeby ja szybko wrzucic do samochodu, a nie meczyc sie i brudzic jak przy tych, ktore mam
hajduga87
Aktywna w BB
Cześc dziewczyny jeśli któras z was jest zainteresowana kupnem wózeczka spacerowego to ja obecnie chce sprzedać nowy wózeczek tylko raz uzyty . Dostałam dwa i jeden chce sprzedać . Był kupiony tydzień temu ale w sklepie niemogłam go zwócić więc musze sprzedać . wózeczek Beby Design Tiny kolor zielony . Do tego jest nowa zielona duza torba .
nigdy nie mów nigdy:-) nie będę się wypierać, młoda jeszcze jestem;-)Bedytka, czyzby trzecie bylo w planach? ;-)
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
No pewnie, wszystko przed Wami :-):-):-)nigdy nie mów nigdy:-) nie będę się wypierać, młoda jeszcze jestem;-)
A ja w 100% stwierdzam, ze pieluchy tescowe sa o niebo lepsze od Pampersow!!!! Mam jeszcze pol opakowania tescowych, a ze bylam w Carrefourze to stwierdzilam, ze kupie Pampersy...i co? Sara juz druga noc z rzedu mi je przesikala! A tescowe trzymaja praktycznie do samego rana! Dlatego Pampersy teraz beda na dzien, a w nocy tylko Tesco :-)
dziewczyny, z innej beczki... co myślicie o tym wózku??? WÓZEK CHICCO TRIO ENJOY EVOLUTION, 2008 DISCOVERY (327973513) - Aukcje internetowe Allegro
tylko szczerze
tylko szczerze
reklama
Ewa- aż mi sie zachciało zakupów dzidziolowych, wózeczek ładniutki(zwłaszcza w kolorze czerwonym) i ma bardzo duzo pożytecznych bajerów a i cena super za taki zestawjeszcze poszukaj opinii...bo wiesz jak to jest ale wydaje mi sie że to dobry wybór
Podziel się: