reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Polecam/Odradzam

Witam ja stosuje rozne kremy jakos nie przywiązuje sie do marki teraz mam jeden nivea visage a drugi soraya jakis przeciwzmarszczkowy hehe na zas a pod oczy mam loreala przeciw zmarszczkom mimicznym;-)
Mada z tymi piętami to ja Ci nie doradze bo niewiem co z tym zrobic..

reklama
tak piszecie o tych kremach azm mi głupio że ja nadal nivea soft uzywam:baffled:moze najwyższy czas kupic cos na zmarszczki coś po 25 lub 30 roku życia bo jak by nie patrzeć starzeje sie a nie młodnieje:no:

co do piet kupiłam masc z wit,A(smaruje 2xdziennie) i kapsułki wit A+E (3xdziennie)i po 3 dniach widze poprawe oby tak dalej:-)

Mada to witaj w klubie:-) bo ja też cały czas używałam nivea soft. Chociaż nie powiem, że próbowałam przestawić sie na inny (bardziej "dojrzały) ale żaden mi nie odpowiadał.
Teraz kupiłam sobie Garnier czysta skóra A na dzień i na noc i jak na razie ok.

mada- nivea soft uwielbiam:tak::tak: co prawda nie stosuje go do twarzy, ale do ciała jest the best:tak: a do pięt polecam krem scholla SCHOLL KREM NA PĘKAJĄCE PIĘTY 60 G. REWELACJA!! (286448556) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
efekty widoczne po kilku dniach:tak:

ja do całego ciałka balsam Nivea Q10 rewelacja:tak:no ale ja jestem starsza wiec soft juz nie do mojego cielska;-):-D a ten z scholla juz próbowałam efekt był sredni ale nie trwał za długo:no:

A ja z innej beczki.
Jaka koldre byscie polecily? Potrzebuje zakupic jakas calosezonowa.
ale nie wiem - polyester, silikon, welna owcza, pierza nie chce.

A ja z innej beczki.
no i już wiemy na co Ipanema 100 przeznaczyła;-) a tak poważnie zależy co lubisz, ciężką czy lekką, w sklepie Ci na pewno dobrze doradzą, Ikea ma fajne kołdry, ja lubię takie lekkie, ale teraz w zimie przerzuciłam się na tradycyjną puchową, bo coś marzłam ostatnio:-p

tak piszecie o tych kremach azm mi głupio że ja nadal nivea soft uzywam:baffled:
Nic sie nie martw, ja tez m.in. na Nivea lece :-p Ale chyba czas zaczac uzywac czegos bardziej dojrzalego :-p:-p:-p

Ipanema, co do koldry to ja lubie takie bardzo cienkie i lekkie, wiec ta co mam w domu to chyba z poliestru :-)

reklama
A ja z innej beczki.
My mamy kołdrę firmy Lech-Pol ("Silverline") według mnie są bardzo dobre:tak:
Lech-Pol - Higienic

Balsamu żadnego nie polecę, bo nie używam:sorry2:

Mada a używałaś kremu active Kolastyny? Moja mama kiedyś mi mówiła, że jest bardzo dobry.

Do góry