reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam/Odradzam

Witam ja stosuje rozne kremy jakos nie przywiązuje sie do marki teraz mam jeden nivea visage a drugi soraya jakis przeciwzmarszczkowy hehe na zas a pod oczy mam loreala przeciw zmarszczkom mimicznym;-)
Mada z tymi piętami to ja Ci nie doradze bo niewiem co z tym zrobic..

reklama
tak piszecie o tych kremach azm mi głupio że ja nadal nivea soft uzywam:baffled:moze najwyższy czas kupic cos na zmarszczki coś po 25 lub 30 roku życia bo jak by nie patrzeć starzeje sie a nie młodnieje:no:

co do piet kupiłam masc z wit,A(smaruje 2xdziennie) i kapsułki wit A+E (3xdziennie)i po 3 dniach widze poprawe oby tak dalej:-)

Mada to witaj w klubie:-) bo ja też cały czas używałam nivea soft. Chociaż nie powiem, że próbowałam przestawić sie na inny (bardziej "dojrzały) ale żaden mi nie odpowiadał.
Teraz kupiłam sobie Garnier czysta skóra A na dzień i na noc i jak na razie ok.

mada- nivea soft uwielbiam:tak::tak: co prawda nie stosuje go do twarzy, ale do ciała jest the best:tak: a do pięt polecam krem scholla SCHOLL KREM NA PĘKAJĄCE PIĘTY 60 G. REWELACJA!! (286448556) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
efekty widoczne po kilku dniach:tak:

ja do całego ciałka balsam Nivea Q10 rewelacja:tak:no ale ja jestem starsza wiec soft juz nie do mojego cielska;-):-D a ten z scholla juz próbowałam efekt był sredni ale nie trwał za długo:no:

A ja z innej beczki.
Jaka koldre byscie polecily? Potrzebuje zakupic jakas calosezonowa.
ale nie wiem - polyester, silikon, welna owcza, pierza nie chce.

A ja z innej beczki.
no i już wiemy na co Ipanema 100 przeznaczyła;-) a tak poważnie zależy co lubisz, ciężką czy lekką, w sklepie Ci na pewno dobrze doradzą, Ikea ma fajne kołdry, ja lubię takie lekkie, ale teraz w zimie przerzuciłam się na tradycyjną puchową, bo coś marzłam ostatnio:-p

tak piszecie o tych kremach azm mi głupio że ja nadal nivea soft uzywam:baffled:
Nic sie nie martw, ja tez m.in. na Nivea lece :-p Ale chyba czas zaczac uzywac czegos bardziej dojrzalego :-p:-p:-p

Ipanema, co do koldry to ja lubie takie bardzo cienkie i lekkie, wiec ta co mam w domu to chyba z poliestru :-)

reklama
A ja z innej beczki.
My mamy kołdrę firmy Lech-Pol ("Silverline") według mnie są bardzo dobre:tak:
Lech-Pol - Higienic

Balsamu żadnego nie polecę, bo nie używam:sorry2:

Mada a używałaś kremu active Kolastyny? Moja mama kiedyś mi mówiła, że jest bardzo dobry.

Do góry