reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam/Odradzam

kochane juz dawno zamierzałam zapytać ale zawsze zapomniałam

w czasie ciaży strasznie zrogowaciały mi pięty, wyglada to okropnie, caodzienne moczenie, kremowanie , ścierani nic nie pomaga...skóra az peka:no:próbowałam chyba wszystkich kremów i masci...jedyny krem który pomógł troszke ale na krótko to ten z schoola na 7 dni ale jak tylko sie skończył to znowu zaczeło wszystko pękac...bo skóra nadal była sucha i twarda...
juz nie wiem co mam stosować w lato w klapeczkach i spodniach jedynie bo wstyd zwłaszcza jak sie zakurza to wyglada jakbym 2 lata nóg nie myła:wściekła/y:

reklama
ja stosuje rozne kremy, lubie w malych opakowaniach jak garniera(rozowy) czy dove, bo moja skora szybko sie przyzywczaja do kremu

pod oczy mam z AA, dopiero stosuje ale czuje juz po kilku dniach,ze skora wokol oczu jest napieta, wczesniej smarowalam kremem ze swietlikiem

Mada a może powinnaś łykać witaminę A+E oprócz smarowania pięt? no i kremy też z tymi witaminami, bo najwyraźniej brakuje Ci tego składnika w diecie.

Mada a może powinnaś łykać witaminę A+E oprócz smarowania pięt? no i kremy też z tymi witaminami, bo najwyraźniej brakuje Ci tego składnika w diecie.

Leyna łykam skrzypowite i nic... wogóle jakos sie posypałam po ciąży, paznokci 0, włosy sa bo sa , twarz szkoda gadać a te piety masakra:no::no::no:
a może kupie sama A+E, tak zrobie już dzis mam nadzieje ze cóś pomoże

Leyna łykam skrzypowite i nic... wogóle jakos sie posypałam po ciąży, paznokci 0, włosy sa bo sa , twarz szkoda gadać a te piety masakra:no::no::no:
a może kupie sama A+E, tak zrobie już dzis mam nadzieje ze cóś pomoże

ja slyszalam,ze takie piety wychodza u osob, ktore nie wchlaniaja wapnia lub magnezu (ktorys z nich)

tylko jest jeszcze jeden szczegół który mnie dość niepokoi , nie wiem może przesadzam ale czy moze to byc dziedziczne?? bo mój tata i obie jego siostry tez maja takie "fajne "pięty a też "dbaja" o siebie:baffled:
spytam dzis w aptece:confused:

Jezeli chodzi kremy to ja stosuje na codzien tluste, np. z Ziaji maslo kakakowe albo oliwkowy (musze nakladac tlusty krem, bo sie potem "luszcze" :-p). Na noc kremuje sie Nivea z puszki (ten najpopularniejszy). Pod oczy kremow nie uzywam jeszcze, ale mysle, ze za niedlugo zaczne :-p:-)

Mada, a moze lekarz rodzinny przepisalby ci jakas masc robiona wlasnie z wit. A i E na te piety? Albo zapytaj doswiadczonej kosmetyczki o jakies mocno nawilzajace i regenerujace skore piet kosmetyki.
Kosmetyczka dala kiedys mojej mamie (bo tez ma ten problem) probke takiego serum - normalnie 2 razy uzyla i piety byly nie do poznania :tak:

reklama
a ja próbowałam przeróżnych kremów, niestety vichy i nivea nie na moją cerę, obydwa mi się "ważą" na twarzy (tzn. zaczynają się robić grudki) ale jedna firma mi zawsze pasuje: eris, wszystkie odmiany tych kremów są dla nie dobre;-)

Do góry