reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Polecam/Odradzam

W związku z chorobą Oliwki dziś lekarka mi doradziła na drogi oddechowe niekonwencjonalną metodę.
Kazała pokroić kilka ząbków czosnku i zalać wrzątkiem i postawić niedaleko łóżka. Śmierdzi jak cholera w całym domu ale do tej pory Oliwka ciągle płakała bo nosek zapchany i nie mogła oddychać, 20 minut po czyszczeniu było to samo co przed.
O 18 zrobiłam taką śmierdząca parówkę i teraz Oliwka właśnie zasypia spokojnie oddychając przez nos. :tak::tak:
Zobaczę jak nam minie noc ale jak narazie to jest idealnie :tak::tak: Polecam.

reklama
no proszę!!! jaki oryginalny sposób:-) wyobrażam sobie jak to musi śmierdzieć...ale najważniejsze,że oliwci pomaga:)

Słuchajcie daję znać że ten przepis okazał się cudowny.
Śmierdzi niesamowicie ale po takiej inhalacji Oliwka przespała spokojnie całą noc i obudziła się z suchym noskiem :)
Do tej pory musiałam w nocy dwa - trzy razy czyścić nosek fridą i wpuszczać kropelki, a jak tylko nosek się przytkał Ola się wybudzała z płaczem.

Teraz mąż robi kolejną śmierdzącą parówkę.
Nie wiem ile będę później musiała wietrzyć mieszkanie aby się pozbyć tego zapachu :tak::tak::tak: ale najważniejsze że Oliwka spała spokojnie.

W związku z chorobą Oliwki dziś lekarka mi doradziła na drogi oddechowe niekonwencjonalną metodę.
Kazała pokroić kilka ząbków czosnku i zalać wrzątkiem i postawić niedaleko łóżka. Śmierdzi jak cholera w całym domu ale do tej pory Oliwka ciągle płakała bo nosek zapchany i nie mogła oddychać, 20 minut po czyszczeniu było to samo co przed.
O 18 zrobiłam taką śmierdząca parówkę i teraz Oliwka właśnie zasypia spokojnie oddychając przez nos. :tak::tak:
Zobaczę jak nam minie noc ale jak narazie to jest idealnie :tak::tak: Polecam.
tak tak tez to robilam bo wyczytalam w gazecie to fakt ze daje czadu az milo ja 2 dni wietrzylam potem ale u mnie tez pomoglo :tak:

a polecam Paniom herbate zielona codziennie jedna szklaneczke czy kubek na starzenie sie skory jest dobra i umysl i sa dobre w smaku polecam tetley z pomarancza i guarana pycha.

Aga - dzieki za stronke, rzeczywiscie brzmi zachecajaco. Chyba sie skusze.

Tez lubie lekkie kolderki i cieniutkie. Moj maz tylko musi miec gruba i solidna, bo mu wiecznie zimno.

falbala - tetleya jest pomaranczowa? wow! to ja bardzo chetnie zakupie taka.

Ja przechodze jakis moment pomaranczowy i wszystko co pachnie pomarancza kupuje. Takze cherbatke zielona pomaranczowa bardzo chetnie.

A balsam to NIVEA ujedrniajacy stosuje. Skutki ... hmm ... jak dla mnie nie widoczne, choc moj maz czesto mowi, ze mam takie cudne gladkie i jedrne cialko ... ale to maz tak mowie, wiec wiecie ...

reklama
Ja swoja kordle kupilam w Ikea i tez jestem z niej zadowolona, jest z piorami, bardzo lekka i cieplutka, nadaje sie na kazdy sezon, a jak chlop z boku lezy to i sam koc wystarcza :-p

Do góry