reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam/Odradzam

reklama
A swoją drogą polecam Głęboko oczyszczający krem do mycia twarzy - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje peeling rozgrzewający, po trzykrotnym użycia skóra zupełnie się zmienia.

A chciałabym zapytać czy któraś z Was robiła sobie peeling kwasami ??
Na allegro kwasy i neutralizator mozna kupić za około 200 zł, a zabieg w gabinecie kosztuje od 1000 - 1500. Troszkę się boję sama zaryzykować ale na wiosnę mnie kordzi aby sobie buzię odświeżyć. Jeżeli któras z Was to robiła to proszę o radę, jak dokładnie to wykonać. Boję się abym nie popaliła sobie twarzy.

Majka, a nie mozesz zakupic tych kwasow na allegro i isc do jakiejs kosmetyczki tego zrobic? U nas bez problemu mozna chodzic czy do fryzjera czy do salonu kosmetycznego z wlasnymi produktami i wtedy placi sie tylko za usluge (wiec duzo taniej).

Niestety :( U nas albo korzystasz ze wszytkiego albo z niczego.
A ja mówię to o większym stężeniu (25, 50, 70 %) w sumie to waham się pomiędzy 25 a 50 i niewiem czy 25 nie będzie za słaby a znów 50 za mocny.

Majka, powiem Ci szczerze, ze balabym sie sama dzialac sobie na twarzy kwasami, bo mozna sobie niezle skore popsuc :baffled: A nie masz jakiejs zaprzyjaznionej kosmetyczki, ktora moglaby Ci to zrobic u Ciebie w domu?

ja tez mam te zabezpieczenia z IKEA i leza .... w szufladzie. Nie mam pojecia jak je zamontowac. Zupelnie nie pasuja do moich szuflad. Albo tylko tak mi sie wydaje.

Majka odradzałabym Ci samej robić sobie zabiegi z kwasami, bo możesz sobie zepsuć cerę. to jednak powinna robić doświadczona osoba. zbyt duże ryzyko.

a ja z kolei mogę polecić kremy do twarzy Vichy, zwłaszcza Myokine Fusio (na noc). bomba. świetnie nawilża i wygładza. niestety kosztuje ok. 60 zł, ale starcza na długo, bo ma aplikator.
ja wszystkie inne kremy wyrzuciłam w diabły, bo testowałam wiele i żaden nie potrafił mi tak nawilżyć skóry jak właśnie Vichy. mam też na dzień Thermal T1, ale słyszałam, że już go nie produkują a mi się kończy.
teraz będę zbierać kasę na krem pod oczy bo mam próbkę i już po kilku dniach stosowania widzę, że działa :tak:

reklama
a ja lubie dermike. tez testowalam tysiace kremow i tych tanich i tych drogich. Ale w koncu Dermika wygrala. Bardzo wydajne sa te kremy. Stosuje na noc, na dzien i pod oczy serie PetidIQ.
Poza tym mam swoja stala kosmetyczke, p. Dorotke. Cudna kobieta. Jak od niej wracam to jak nowo narodzona i twarz po zabiegu u niej wyglada duzo, duzo lepiej przez dlugi czas.
Na poczatku chodzilam do niej co dwa tygodnie, a teraz wystarczy ze wpadne raz na kilka miesiecy, wyczysci, nawilzy, zaproponuje kremy i spokoj na nastepne miesiace.

Wlasnie sie do niej wybieram w przyszlym tygodniu.

W ogole to ja sie przywiazuje do ludzi ;-) Mam od kilku lat ta sama kosmetyczke, ryzjerke i manikjuzystke ;-) No i wreszcie znalazlam ginekolozke, ktorej juz nie opuszcze ... hehe

Do góry