reklama
chcem filtr do wody taki dzbankowy...polecicie cóś?/słyszłam o bricie i to wszystko, sa jakies jeszcze i na co mam zwracac uwage przy zakupie??
oooo też byłabym zainteresowana...
ja kupilam anna dzbanek bo ma jako jedyny pozytywna opienie intytutu matki i dziecka a filtry sa uniwersalne tzn te co mamy pasuje i do brity i do innych wiec to wszystko pewnie to samo. Dzbanek byl w biedronce z 3 filtrami za 39 zl jak na razie powiem Wam ze woda jest dobra w smaku nie narzekamchcem filtr do wody taki dzbankowy...polecicie cóś?/słyszłam o bricie i to wszystko, sa jakies jeszcze i na co mam zwracac uwage przy zakupie??
a tej wody już nie trzeba gotować??ja kupilam anna dzbanek bo ma jako jedyny pozytywna opienie intytutu matki i dziecka a filtry sa uniwersalne tzn te co mamy pasuje i do brity i do innych wiec to wszystko pewnie to samo. Dzbanek byl w biedronce z 3 filtrami za 39 zl jak na razie powiem Wam ze woda jest dobra w smaku nie narzekam
dominique.p
Fanka BB :)
Ja mam filtr dzbankowy brita. kosztowal w zeszlym roku 45zl w auchan. uzywam wkladow oryginalnych, Anna albo tescowych (nie ma roznicy w smaku). Ja wode pije z filtra nieprzegotowywana, dla pszczoly do picia przegotowuje.
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Ale na jakiej zasadzie dzialaja te filtry dzbankowe? Ciemna masa ze mnie, hehe.
Dziewczyny, bylam wczoraj w Tesco i myslalam nad zakupem tych tescowych pieluch, ale nie wiedzialam jaki rozmiar, bo wiem, ze cos pisalyscie, ze kupujecie inny niz np. pampersy.
Skoro Sara nosi 5 z Pampersow to jaki z Tesco mialabym kupic??
Dziewczyny, bylam wczoraj w Tesco i myslalam nad zakupem tych tescowych pieluch, ale nie wiedzialam jaki rozmiar, bo wiem, ze cos pisalyscie, ze kupujecie inny niz np. pampersy.
Skoro Sara nosi 5 z Pampersow to jaki z Tesco mialabym kupic??
ja daje do picia na razie mineralna bo mamy filtry i dzbanek dopiero 2 dzien ale do kaszy daje normalnie z dzbanka przy czym trzymam go w lodowce wiec do picia sie nie nadaje bo woda jest zimna. Pisze na opakowaniu zeby dzbanek trzymac w lodowce zreszta podobno i zwykla wode minerlana jak sie otworzy to trzeba tez w zimnym trzymac . wogole to ostatnio mowili w tv ze niby nie wolno dziecka na samej mineralnej chowac bo ma za duzo skladnikow mineralnych potem w organizmie.Ja mam filtr dzbankowy brita. kosztowal w zeszlym roku 45zl w auchan. uzywam wkladow oryginalnych, Anna albo tescowych (nie ma roznicy w smaku). Ja wode pije z filtra nieprzegotowywana, dla pszczoly do picia przegotowuje.
Sandra ja tez uzywam pampki 5 a tesco 4+ a filrty powoduje ze z wody z kranu jak sie leje nie przedostaja sie metale ciezkie i inne syfy czyli woda jest zdrowsza niz kranowa.
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
To wiem, wiem :-) Chodzi mi tylko jak wyglada taki filtr dzbankowy? To jest jakis specjalny dzbanek, w kotrym jest miejsce na zamontowanie takiego filtra?a filrty powoduje ze z wody z kranu jak sie leje nie przedostaja sie metale ciezkie i inne syfy czyli woda jest zdrowsza niz kranowa.
reklama
dokladnie tak jest dzbanek plastikowy i u jego gornej czesci sie wklada filtr i to przez ten filtr sie przelewa woda zanim sie znajdzie w dzbanku :-)To wiem, wiem :-) Chodzi mi tylko jak wyglada taki filtr dzbankowy? To jest jakis specjalny dzbanek, w kotrym jest miejsce na zamontowanie takiego filtra?
Podziel się: