reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam/Odradzam

reklama
Ja szuflad w kuchni i szafek nie zabezpieczalam, bo za duzo tego, ale Sara wie, ze rzeczy moze wyciagac tylko z jednej szafki, w ktorej sa garnki i sitka i z jednej szyflady, w ktorej sa chochle i inne bezpieczne narzedzia :blink:

a ja z innej beczki;-)
na cyfrowym polsacie (i pewnie nie tylko) jest kanał bbc cbeebies, dla naszych maluchów bomba bajki dla naprawdę małych dzieci, Alka zachwycona:tak:

Na kolki i bóle brzuszka polecam kropelki Biogaia. Podaję je mojej córeczce i na szczęście pozbyłyśmy się wszystkich okropnych dolegliwości układu pokarmowego.

A ja mam pytanie do dziewczyn, ktore przetestowaly zabezpieczenia do szafek i szuflad z IKEA. Sprawdzily sie?

A ja mam pytanie do dziewczyn, ktore przetestowaly zabezpieczenia do szafek i szuflad z IKEA. Sprawdzily sie?
Ollesia ja jak najbardziej polecam, odkąd mamy zabezpieczenia mam w końcu porządek w szufladach i szafkach:tak:
mała na początku sie wkurzała ale powiedziałam że sie zepsulo i dała sobie spokój i chyba mysli ze wszystkie popsute bo w pokoju tez juz nie otwiera(a tam zabezpieczen nie ma):-p:-D

reklama
Ollesia te zabezpieczenia sprawdzają się do czasu aż dziecko wykombinuje jak je otworzyć. Piotrek otwiera szafki bez problemu. z szufladami jest gorzej, ale i tak wyciągnie co chce, bo one się jednak trochę otwierają (blokują się z przerwą) a on ma małą rączkę i tam wciśnie i wyjmie np widelec albo co innego.

Do góry