reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam/Odradzam

Aga ja używam Nałęczowianki - jest niskosodowa

Nocka - czytałam różne teksty porównawcze wód i zawsze Nałęczowianka pod względem bakteriologicznym była jedną z czystszych wód, czego nie można było powiedzieć o Żywcu Zdrój właśnie.

Karoo daj sobie spokój z Darem Natury. Mamy w pracy, wcale nie uważam, żeby to było jakieś super i pod względem smakowym i pod względem tego, jak wygląda czajnikm po używaniu tej wody - straszny osad zostawia :-( odnoszę wrażenie, że oni do tych butli leją zwykłą kranówę tylko to się tak ładnie potem nazywa.

reklama
Aga ja używam Nałęczowianki - jest niskosodowa

Nocka - czytałam różne teksty porównawcze wód i zawsze Nałęczowianka pod względem bakteriologicznym była jedną z czystszych wód, czego nie można było powiedzieć o Żywcu Zdrój właśnie.

Na wlasne oczy widzialam jak tata robil ten test...zwykla elektroliza wody...a taki osad wytracila...normalnie czarny z piana...od tego czasu nie pije tej wody chocby nie wiem co...
napeewno godna polecenia jest cisowianka jesli chodzi o wody butelkowe.

my tez pijemy cisowianke albo evite,zaluje tyko ,ze cisowianka niegazowana jest w zielonej butelce,bo jakos nie lubie pic z zielonego i musze pic z gwinta, w kubku mi nie smakuje:baffled:za to Majka juz sie chyba wody opila, bo nie bardzo jej wchodzi i wydaje fortune na soki z gerbera,bo tylko te w moim sklepie nie maja cukru

Na wlasne oczy widzialam jak tata robil ten test...zwykla elektroliza wody...a taki osad wytracila...normalnie czarny z piana...od tego czasu nie pije tej wody chocby nie wiem co...
napeewno godna polecenia jest cisowianka jesli chodzi o wody butelkowe.
żelazo daje taki czarny osad, to tylko tak strasznie wygląda ale nie ma sie co schizowac:tak:

o dobrze ze taki temat poruszylyscie bo sama sie zastanawiam co w polsce malej za wode wybrac..kurde i co chwile inna opinia :/ juz sama nie wiem

tutaj daje malej wode z filtra - podgrzewam tylko bo jest bardzo zimna.. a na samym poczatku przegotowywalam
na szczescie ani wczesniej ani teraz nic malej nie ma :D

my używamy wody ze stódni glębinowej...jak ta sie skończy a nie ma komu jechac po zapas, kupujemy aqua minerale

Domiska nie wiedzialam gdzie to napisac wiec pisze tutaj. Bratowa doleciala do PL szczesliwie. Wylatywala o 11pm wiec mala zaraz poszla spac w samolocie. G. mowi ze wiekszosci wszystko bylo w porzadku. Start i ladowanie nie bylo takie zle jak ona sobie to wyobrazala. G. myslala ze bedzie miala problem z wniesienia wody na poklad do robienia formuly ale nikt jej nic nie zabral. Wozkiem dojechala az od samego wejsca na samolot poczym wozek zabrala obsluga lotu. G. nie miala oddzielnego miejsca na mala wiec trzymala ja caly lot na kolanach. Ogolnie mowila ze spodziewala sie horroru a bylo calkiem ok. Wiec mysle ze nie ma sie co martwic.

reklama
o Wamo dziekiii serdeczneeeeee :) super ze wszystko sie udalo :)) my lecimy troche wczesniej ale mam nadzieje ze pozniej tez Szantusia pojdzie spac :D
a powiedz jeszcze Wamo jakimi liniami leciala bratowa ?:-)

Do góry