reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam/Odradzam

wiecie co bylam dzisiaj w tesco podchodze na mieso biore mielone patrze na sklad a tam zawartos miesa 33% i reszta sama chemia i tluszcz :angry::angry: jak tak mozna ludzi oszukiwac no i cena za kilogram oczywiscie 6 zl :angry:

reklama
bleeeeeee
najlepiej kupowac miesko w sklepie miesnym...
jak bylismy niedawno na mini w czasach w Przysusze zachcialo sie nam karkoweczki z grilla...poszlismy do sklepu i babka byla na tyle uczciwa ze powiedziala ze to wczorajsze i nienajlepiej juz wyglada i powiedziala ze w sklepie obok napewno maja swiezutkie....i tak bylo...
Swoja droga bardzo mili i uczciwi ludzie byli w tym miasteczku....no i tanio bylo...

ja tez daje, jak chce uciekac, ale casami naprawde ie ma ochoty i pokazuje co potrafi:-)

u nas tez czasem nie pomaga pilot czy komorka to wtedy daje jej chusteczki do potrzymania :-D

nie zdawalam sobie sprawy z tego ile moje dziecko rozumie az do wczoraj...siedzialam na lozku-mala kolo mnie...zaczelam tak szybko raczkowac po nim az doszla do krawedzi...wtedy powiedzialam stanowczo "nie"-ona usiadla i sie zaczela patrzec na mnie no to ja jej rzucilam-"chodz do mnie" a ona grzecznie wgramolila sie na moje kolana...bylam w szoku..myslalam ze to przypadek, ale wieczorem jak przyszedl maz sytuacja powtorzyla sie...

polecam ta nową wodę z gerbera, bardzo fajna sprawa na wyjazdy, nie trzeba jej gotowac. miesza sie z mlekiem albo kaszka i juz.super równiez do picia

hmm, ja nigdy nie gotuję wody mineralnej :eek: a to trzeba? jak kiedyś gotowałam, to mi sie wytrącały wszystkie minerały i wyglądało to paskudnie, więc jak teraz mieszam Piotrkowi soczki z mineralką to prosto z butelki.

reklama
Do góry