reklama
bleeeeeee
najlepiej kupowac miesko w sklepie miesnym...
jak bylismy niedawno na mini w czasach w Przysusze zachcialo sie nam karkoweczki z grilla...poszlismy do sklepu i babka byla na tyle uczciwa ze powiedziala ze to wczorajsze i nienajlepiej juz wyglada i powiedziala ze w sklepie obok napewno maja swiezutkie....i tak bylo...
Swoja droga bardzo mili i uczciwi ludzie byli w tym miasteczku....no i tanio bylo...
najlepiej kupowac miesko w sklepie miesnym...
jak bylismy niedawno na mini w czasach w Przysusze zachcialo sie nam karkoweczki z grilla...poszlismy do sklepu i babka byla na tyle uczciwa ze powiedziala ze to wczorajsze i nienajlepiej juz wyglada i powiedziala ze w sklepie obok napewno maja swiezutkie....i tak bylo...
Swoja droga bardzo mili i uczciwi ludzie byli w tym miasteczku....no i tanio bylo...
ja tez daje, jak chce uciekac, ale casami naprawde ie ma ochoty i pokazuje co potrafi:-)
u nas tez czasem nie pomaga pilot czy komorka to wtedy daje jej chusteczki do potrzymania
nie zdawalam sobie sprawy z tego ile moje dziecko rozumie az do wczoraj...siedzialam na lozku-mala kolo mnie...zaczelam tak szybko raczkowac po nim az doszla do krawedzi...wtedy powiedzialam stanowczo "nie"-ona usiadla i sie zaczela patrzec na mnie no to ja jej rzucilam-"chodz do mnie" a ona grzecznie wgramolila sie na moje kolana...bylam w szoku..myslalam ze to przypadek, ale wieczorem jak przyszedl maz sytuacja powtorzyla sie...
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
jakie masz usluchane dziecko..jak ja mowie nie to mala potrzasa glowka i smieje sie i ucieka..
dokladnie jak u nas i na dokladke, patrzy ci gleboko w oczy a reka i tak wedruje do zakazanej rzeczy
dokladnie jak u nas i na dokladke, patrzy ci gleboko w oczy a reka i tak wedruje do zakazanej rzeczy
ha ha ha ha dobre :-)
reklama
Podziel się: