reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam/Odradzam

reklama
Falbala, mamy pchacza i sporadycznie, ale naprawde sporadycznie mala sie nim bawi, w sensie pchania. Ogolnie jest nim malo zainteresowana, a znacznie lepszym pchaczem jest skrzynia na kolkach z zabawkami...

ja mam taki sprzęt 8 w 1: pchacz, jeździk, rowerek i co tam jeszcze...
Piotrek lubi z tym wędrować, ale może dlatego, że to ma panel z melodyjkami i może sobie włączać. jego ulubiona to piesek ;-)
160.jpg

leyna- fajny piotruś ma sprzęcik:tak:

my narazie z zakupem takiego "pchaczka" wstrzymaliśmy się... a nóż ktos nam taki sprawi na urodzinki:-D

co do picia- moja julka do tej pory pić potrafi tylko butelką ze smoczkiem... niekapka w ogóle nie toleruje....a jeśli chodzi o zwykły kubeczek... hmmmm może ja za szybko się poddałam... no cóż może piowinnam częściej próbować

moja Alka załapała picie z kubka z dziubkiem, ale nie zniekapka:-(
a sprzęt mam en sam co Leyna i przynajmniej dwa razy dziennie Alka z nim wędruje po chałpie, więc się sprawdził:-)

dziewczyny ja polecam zamiast nikapka butelke-balonik z miekkim ustnikiem z canpola, jak wiecie Ami nie toleruje smoczka a z tej buteklki pije pieknie i szybko załapała o co chodzi, teraz kupiłam z Aventu bo z canpola sie ciut zajechała ale ten ma jakąś uszczelke co aby cóś poleciało to trzeba zassać i mała jej nie chce:sick:

reklama
A moje dziecko zakochalo sie w niekapku z Aventu i potrafi w ciagu dnia wychliptac z niego 2 butelki soku! :szok: Jak nigdy :-)
Rzeczywiscie, trzeba mocno pociagnac, ale Sara ma dobre ssanie ;-) :-D

Do góry