reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam/Odradzam

reklama
Leyna a ten linomag wydajny jest, ile się tego leje na jedną kąpiel:confused: Ja do tej pory używałam Szmponu+płynu do kapieli Nivea, ale kurcze jakoś idzie mi w zastraszającym tempie, a kosztuje jednak 15 zł:-(

Leyna a ten linomag wydajny jest, ile się tego leje na jedną kąpiel:confused: Ja do tej pory używałam Szmponu+płynu do kapieli Nivea, ale kurcze jakoś idzie mi w zastraszającym tempie, a kosztuje jednak 15 zł:-(

renee ja też używam linomagu- bardzo jestem z niego zadowolona:tak::tak::tak:
jedna buteleczka starcza nam na ok 1.5 - 2 tygodnie... a leje tak na wyczucie

nie polecam chusteczek do pupci Huggies z aloesem i witamina E. chciałam zmienić Piotrusiowi Bambino na coś innego i się skusiłam na Huggiesy (bo skoro pieluszki są super to myślałam, że i chusteczki też), ale one zostawiają na pupci jakieś takie białe kłaczki :baffled:
wracam do Bambino

Az dziwne, ja mialam husteczki huggies i byly rewelacyjne... Cos sie w nich spsiulo?? Chociaz patrzac na "ulepszone" pampersy to wcale bym sie nie zdziwila...

Polecam kubek niekapek z Aventa - rewelacja, Jagoda nie tylko z dnia na dzien nauczyla sie z niego pic, ale w tej chwili, po tygodniu mniej-wiecej sama bierze go w raczki i pije sobie!!

nie polecam chusteczek do pupci Huggies z aloesem i witamina E. chciałam zmienić Piotrusiowi Bambino na coś innego i się skusiłam na Huggiesy (bo skoro pieluszki są super to myślałam, że i chusteczki też), ale one zostawiają na pupci jakieś takie białe kłaczki :baffled:
wracam do Bambino

Ja mialam raz chusteczki z Huggiesa i bylam niezadowolona. Teraz caly czas uzywam Bambino i chyba sa najlepsze ze wszystkich jakich kiedykowlwiek uzywalam.

W ogole malo kosmetykow uzywam w tej chwili:
-do pupy Alantan
-do buzi Dermosan
-do ciala Balneum Intensiv
-kapiel w Johnsonie z lawenda, bo nie szczypie w oczy :-)

polecam maść Diprobase. używam jej na suche atopowe policzki Piotrusia od poniedziałku i widzę bardzo dużą poprawę. jeszcze kilka dni i ta tarka na policzkach całkiem pójdzie w niepamięć :tak:
skłąd Diprobase maści to ciekła parafina i wazelina. żadnych sterydów, żadnych perfumów.

reklama
My na suchą skórę Alicji używamy Balneum i też jestem bardzo z niego zadowolona:tak:

Karoo u mnie jak na razie mała z kubka niekapka pić nie chce:no: :baffled: :dry: chociaż właśnie Avent mamy-moim zdaniem wszystkie rzeczy Aventu są the best!!:tak: :-) (chociaż nie najtańsze:baffled: :dry: );-)

Do góry