reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam/Odradzam

A ja polecam do ciala lotion Bepathen. Super nawilza skore i szybko sie wchlania. Dosyc drogi, ale wydajny.

reklama
Polecam dozownik lekarstw NUBY Calineczka Artyku�y dla dzieci i niemowl�t (w hurtowni zapłaciłam 11,90).

Pszczola idealnie z niego "pobiera" m,in. Cebion multi zmieszany z mlekiem. Wczesniej, jak jej probowalam podawac na lyzeczce, to albo zamykala japiszona i nie chciala otworzyc, albo jak juz roztwor znalazl sie w jej jamie gebowej, nie zamykajac ust, przechylala glowke na bok i wszystko wyplywalo:baffled:. A z dozownika sama prawie wysysa (ma miekka gumowa kocowke:tak:)

Polecam dozownik lekarstw NUBY Calineczka Artyku�y dla dzieci i niemowl�t (w hurtowni zapłaciłam 11,90).

Pszczola idealnie z niego "pobiera" m,in. Cebion multi zmieszany z mlekiem. Wczesniej, jak jej probowalam podawac na lyzeczce, to albo zamykala japiszona i nie chciala otworzyc, albo jak juz roztwor znalazl sie w jej jamie gebowej, nie zamykajac ust, przechylala glowke na bok i wszystko wyplywalo:baffled:. A z dozownika sama prawie wysysa (ma miekka gumowa kocowke:tak:)
moja ewka to chyba jakąś lekomanką będzie;-) jak widzi tylko butelki z tymi wszystkimi gównami które musi łykać to dzioba sama otwiera i nic nie wypluwa:laugh2: ;-) :laugh2: ;-)

Jagoda robi tak samo :-) Wszystkie leki, witaminy zlizuje z lyzeczki i jeszcze pyszczydlo otwiera :-) Teraz moze troche mniej, bo jak miala rotawirusa to na sile jej podawalam hipp ors 200, wiec teraz pusi najpierw troszke na usta dostac, jak stwierdzi, ze to jest ten smak co jej odpowiada to juz otwiera pyszczydlo bez problemu.

Piotrus uwielbial ORS 2000! Jak mu sie konczyl w butki, to sie zloscil... Za to jak podawalam mu wapno o smaku bananowym (takie slodziutkie), to mial odruch wymiotny... :-D

Od 2 tygodni uzywam do smarowania cialka malej BALNEUM INTENSIV - jest super! Moim zdaniem 100razy lepszy niz lotion Bepanthen! Super natluszcza, nawilza i szybko sie wchlania. Sara ma bardzo sucha skore i wyprobowalam juz chyba pol apteki, ale to byl strzal w "10" :-)

reklama
U nas balneum sie nie sprawdza - mam kremik do twarzy, bo malej sie skora wysuszyla i niestety nie dziala w ogole...

Do góry