reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam/Odradzam

reklama
Oooo, Jaaga, wlasnie to okreslenie Dada jest najodpowiedniejsze :-D A Nivea nie uzywalam jeszcze i nie wiem czy bede, bo jakos nigdy nie spotykam ich w promocji jak potrzebuje kupic, natomiast Pampersa prawie zawsze w promocji sa...
nivea są w geancie po 12,99 w dwupaku. spróbuj bo są naprawdę rewelka. ja dostałam z roboty chusteczki rossmann nawilżane cremem. TRAGEDIA!!!
nie dosyc ze śmierdzą (dla mnie)to są strasznie podrażniające.
lubię też dzidziusia sensitive.

Nie mamy w Slupsku Geanta, najblizszy jest w Gdansku, ale chyba wyjazd tam po husteczki Nivea mi sie nie oplaci, paliwo okolo 5 dych wyniesie :-D

na bol brzuszka i kolki(ale nas juz to nie dotyczy) proszek troisty. w kazdej aptece ok 7zl. jest goszki, nie daje sie go codziennie, sa po nim zielone kupki. daje sie go na lyzeczce z slodka herbatka, soczkiem (jak kto woli) bierzemy proszek na czubeczek noza(malutko) i nasypujemy na lyzeczke do tej herbatki, mieszamy i dajemy do picia...jest bardzo goszki i dziecko moze nie chciec pic, ale rewelacyjnie dziala.

Wczoraj zajrzała do mnie sąsiadka, ma 5 letnia córcie i jej opowiadałam o naszych przeprawach z butelka a ona mi powiedziała ze ona miała butelke z łyżeczka:confused:mineło troche czasu wiec juz dawno ją wyrzuciła i nie mogła mi jej pokazać, czy kóraś widziała taki wynalazek??

widziałam na allegro smoczek do butelki imitujacy ruch sutka, czy kóras go miała, jak działa???

gdzies widziałam takie butelki z łyzeczka ale za cholerę nie pamiętam gdzie.poszukaj na stronach producentów.

reklama
Ja polecam śliniak firmy Sassy z kieszonką jest dosyc spory i jest cały gumowy wiec plamy mozna zetrzec scierką i jest kieszonka jak maluch czasem cos zwroci to zawartosc ląduje w kieszeni;-) wygodny w utrzymaniu czystosci:-)

Do góry