reklama
A ja mam wrażenie, że wyciekanie to kwestia założenia i zapięcia pieluchy, a nie marki. Co prawda dużego doświadczenia nie mam w używaniu różnych, ale z pampersa wycieka jak zakładam w nocy otwierając przy tym tylko jedno oko (i to nie do końca)
A ja mam wrażenie, że wyciekanie to kwestia założenia i zapięcia pieluchy, a nie marki. Co prawda dużego doświadczenia nie mam w używaniu różnych, ale z pampersa wycieka jak zakładam w nocy otwierając przy tym tylko jedno oko (i to nie do końca)
Ja bym do tego dodała jeszcze, że ważna jest gumka w pasie. Pampersy bez tej gumki często się zsuwają jak się młody wierci, a kupa ląduje rozmazana na plecach.
mamolka
Fanka BB :)
Nam z Pampersa też czasem wyciekało, a z Dada jeszcze ani razu.
nam i tu i tu przecieka- z pampersów prawie zawsze ;/
T
Tunia85
Gość
u nas natomiast pampersy rozm. 2 sprawdzają się super, nic nam jeszcze nie wyciekło, a odkąd wcześniej happy zmieniliśmy na pampersy premium care 1 Zuzia nie ma żadnych odparzeń, prawie nie używam żadnych kremów do smarowania, jedynie czasem pro forma linomagu lub KREMU S.O.S. z Nivea, który gorąco polecam, bo jest rewelacyjny na potówki, zaczerwnienia i jakieś krostki,
choć u Zuzi tego prawie nie ma, ma super skórkę, bo jak na razie ani uczuleń ani żadnych większych problemów czy odparzeń, miała tylko raz odparzoną pupę i brzuszek po siedzeniu w szpitalu w happy
polecam jeszcze balsam Mleczko intensywnie nawilżające Nutri sensitive z nivea, super się smaruje i dobrze wchłania i nawilża skórkę...
choć u Zuzi tego prawie nie ma, ma super skórkę, bo jak na razie ani uczuleń ani żadnych większych problemów czy odparzeń, miała tylko raz odparzoną pupę i brzuszek po siedzeniu w szpitalu w happy
polecam jeszcze balsam Mleczko intensywnie nawilżające Nutri sensitive z nivea, super się smaruje i dobrze wchłania i nawilża skórkę...
cristalrose
Fanka BB :)
Odradzam pajace z jedną odpinaną nogawką - są niepraktyczne, trzeba w zasadzie odpiąć całość, żeby upchnąć tę nóżkę i to jak są sporo za duże, bo jak są dobre rozmiarowo, to nie da rady, chyba, że najpierw nóżkę, potem rękawki - ale nie wiem czy to w ogóle możliwe
Polecam świecący smoczek MAM Niezły bajer, pomyślałam i kupiłam, bo takie miał fajne kolorki, a okazało się że strzał w 10:-) Nie dość, że Młody go uwielbia, bo jest bardzo delikatny, to dzięki temu, że świeci nie muszę wymacywać ani zapalać światła, jak mu wypadnie przy zasypianiu (a wypada ze 20 razy) i bardzo długo jest widoczny.
Polecam świecący smoczek MAM Niezły bajer, pomyślałam i kupiłam, bo takie miał fajne kolorki, a okazało się że strzał w 10:-) Nie dość, że Młody go uwielbia, bo jest bardzo delikatny, to dzięki temu, że świeci nie muszę wymacywać ani zapalać światła, jak mu wypadnie przy zasypianiu (a wypada ze 20 razy) i bardzo długo jest widoczny.
reklama
Podziel się: