reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam - Odradzam

reklama
fajna sprawa taka posciel
a Ale to musze nauczyc spania w spiworku-Pauliny nie nauczylam i do teraz musze w nocy kilka razy wstawac i nakrywac bo mi wędruje po łóżku

Polecam pieluszki Pampers Active Baby - najlepiej się u nas sprawdziły.
Odradzam pieluszki Pampers Premium Care (mają siatkę, która się do pupy przylepia, szczególnie w nocy, kiedy rzadziej się zmienia pieluchę) i Pampers Sleep & Play (niby ok, ale nie mają gumek przy rzepach na brzuchu).

My niestety musimy używać teraz Sleep & Play, bo mamy... 6 paczek od dziadków ;) Ale jeśli macie wybór, a jesteście przy Pampersach, to warto wybrać Active :)

Wczoraj odwiedziłam biedronkę i byłam zaskoczona bo były tam pampersy Dada Premium 2 comfort&care (3-6kg)- .. ja pamiętam pieluszki dada w innym opakowaniu. Ogólnie nie najgorsze- na pewno dobre na zmianę z innymi pieluszkami, troszkę sztywne , wydaje mi się że lepsze dla dziecka z waga poniżej 5kg.

Ostatnia edycja:
Polecam pieluszki Pampers Active Baby - najlepiej się u nas sprawdziły.
Odradzam pieluszki Pampers Premium Care (mają siatkę, która się do pupy przylepia, szczególnie w nocy, kiedy rzadziej się zmienia pieluchę) i Pampers Sleep & Play (niby ok, ale nie mają gumek przy rzepach na brzuchu).

My niestety musimy używać teraz Sleep & Play, bo mamy... 6 paczek od dziadków ;) Ale jeśli macie wybór, a jesteście przy Pampersach, to warto wybrać Active :)

a te active to nie sa czasem od rozmiaru 4? Uzywacie już 4?

Active Baby są od trójek :) Active Pants są od czwórek - one chyba są różne dla chłopaków i dziewczyn. My jesteśmy na trójkach póki co. Ale jak tak dalej pójdzie z wagą, to nie wiem jak długo ;)

Active Baby są od trójek :) Active Pants są od czwórek - one chyba są różne dla chłopaków i dziewczyn. My jesteśmy na trójkach póki co. Ale jak tak dalej pójdzie z wagą, to nie wiem jak długo ;)

u nas tak samo, uzywamy baby dry 3(ale z tego cosie orientuje to to samo co w polsce active)ale jak tak dalej pojdzie to nie wiem ile te 3 ponosi, bo rosnie jak na drozdzach albo odzywkach:p moj maly glodomorek:-)

reklama
ODRADZAM
Pieluchy GAGA z Tesco,teraz testujemy z Lidla,mamy jeszcze Huggiesy sprezentowane przez kogoś :)
POLECAM
Maść Linomag do pupki,jak to mówi moja mama "stara ale jara,sprawdzona od lat i niezawodna" :)
Chusteczki z Lidla nawet ok są tylko jakieś takie małe :)

Do góry