potwierdzam i polecam maść linomag. Oliwka podczas brania antybiotyku miała straszną biegunkę i pupa odparzyła się natychmiast. Próbowałam: hipp na odparzenia, sudocrem, nivea na odparzenia oraz nivea s.o.s. oraz bepanthen. Nic nie pomogło. Moja mama przywiozła mi linomag i już następnego dnia było super.
reklama
madziara158
Grudzień 2010
Ja polecam pieluszki Wickies z Kauflanda. Ostatnio kupiłam na spróbowanie i jak dla mnie są porównywalne z Pampersem. Świetnie chłoną, są mięciutkie i kolorowe (wizualnie stylizowane na Pampers)
potwierdzam i polecam maść linomag. Oliwka podczas brania antybiotyku miała straszną biegunkę i pupa odparzyła się natychmiast. Próbowałam: hipp na odparzenia, sudocrem, nivea na odparzenia oraz nivea s.o.s. oraz bepanthen. Nic nie pomogło. Moja mama przywiozła mi linomag i już następnego dnia było super.
a ja polecam jeszcze bardziej krem linomag z Witaminą A + E
Linomag Krem pielęgnacyjny z witaminami A+E 50ml (1421591277) - Aukcje internetowe Allegro
ja tez go polecam...a ja polecam jeszcze bardziej krem linomag z Witaminą A + E
Linomag Krem pielęgnacyjny z witaminami A+E 50ml (1421591277) - Aukcje internetowe Allegro
a oprócz niego wkładki laktacyjne bABYDREAM z Rossmana-wg mnie b.fajne i nie przeciekają.
jakie macie laktatory elektryczne?
Ja mam co prawda ręczny Avent (bardzo polecam), ale używałam elektrycznej Medeli i nie polecam. Wcale nie ciągnęła szybciej, hałasowała okropnie, a strach przed przyłożeniem tego odkurzacza do piersi hamował wypływ mleka Poza tym mleko się pieniło i zapychało silniczek. Co chwilę trzeba było przerywać i go osuszać - makabra.
Może miałam jakąś starą wersję i teraz to wygląda inaczej, ale zdecydowanie wolę ręczny Avent - nie muszę szukać gniazdka, nic się nie zapycha, same plusy.
ewa mam reczny aventu i jest do D. ta biala czesc z gwiazdka mi ucieka ze swojej pozycji i w ogole nie zasysa mi mleka, nawet jak ta czesc na 3 minuty zostanie na miejscy :/
halas mi nie straszny - jak leczylam sutki to mialam ten duzy medeli elektryczny wypozyczony mialam malo mleka to tez kiepsko ciagnal jak dla mmnie,.
halas mi nie straszny - jak leczylam sutki to mialam ten duzy medeli elektryczny wypozyczony mialam malo mleka to tez kiepsko ciagnal jak dla mmnie,.
sarka a moze za duze były te Huggies?? bo ja teraz zaczelam 3 i są troche duze i tez czasem jak sie Ala budzi to jest mokrawo a przy 2 to sie nie zdarzało..oryginalna nie będę ale polecam pampersy zarówno te new baby jak i baby care- oba nam przypasowały za to odradzam Huggies bo każda kupa nam przecieka a po nocy często i siku tak że cały bok mamy mokry:/
reklama
U
użytkowniczka r
Gość
ja tez go polecam...
a oprócz niego wkładki laktacyjne bABYDREAM z Rossmana-wg mnie b.fajne i nie przeciekają.
Zgadzam się,są w porządku i taniocha na maxa.
Odradzam wkładki laktacyjne Bella
Podziel się: