reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Polecam-Odradzam

reklama
mieliśmy troszkę ciemieniuszki i całkowicie nas wyleczył szampon Ziaji ziajka - taki najzwyklejszy za 6 zł, nie jakies specjajlne preparaty

też poproszę o książeczkę magda206@wp.pl

Dziewczyny co polecacie do wozka? W sobote przesiadlysmy sie do spacerowki, bylysmy 2h w centrum handlowym i co malej nie dalam do zabawy to wyrzucala po paru sekundach, niecierpliwila sie, sciagala sobie buty itd. Jednym slowem sie nudzila:) Ogladalam na allegro kilka ronych palakow, lukow itp ale nie wiem co wybrac.

Mola ja nic nie mam takiego. Oliwka zawsze ma przy wózku swojego Juniora i on jej wystarcza. Zresztą ona zawsze grzeczna na zakupach. Mi się wydaję, ze jak dziecko nie chce siedzieć to żadne cuda nie pomogą.

Moja Martyna raczej do niecierpliwych należy, ale na zakupach ogląda wszystko i wszystkich, a na spacerach jak znudzi się patrzeniem idzie spać, więc o zabawkach nie myślałam. U niektórych widziałam jednak różne zabawki przywieszone na sznureczkach. Żadne spacjalne do wóka, a zwykła grzechotka na wstążeczce. Może spróbuj w ten sposób??

ja tez nic nie mam przy wózku,chocz gondolki zabieramy jej ulubionąkrówke i zaczepiamy jej w spacerówce bo bardzo lubi na nia patrzec

Moja dostała takie coś z canpola i mamy przyczepione do budki

Załączniki

• b2a04d1fea6e3f47cc&.jpg
    b2a04d1fea6e3f47cc&.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Mam tez te dziwne stworenia z canpola i kilka innych zawieszek. Uzywalysmy ich przy budce w gondoli. Mialam na mysli cos co sie przyczepia do tego polokraglego palaka ktory dziecko ma przed soba (nie wiem jak sie na to mowi) bo jak ladna pogoda albo jak jestem w centrum handlowym to odczepiam i ide bez budki. Jak nie macie co polecic w tym temacie to pozostaje mi podjechac wozkiem do sklepu, przymierzyc cos i zapytac malej czy akceptuje:)

Do góry