reklama
magda12345
Mama Juli i Jasia
Dziewczyny to ta Zabawy paluszkowe - Krzysztof Sąsiadek - 16100 (928060932) - Aukcje internetowe Allegro Mysle, ze na 100% ona, ale wolę się upewnić
Dziewczyny dajcie mejle to Wam wyślę tę książkę:-)
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
To mi normalnie odkryłyście Amerykę tymi paklankami! Nawet nie wiedziałam że takie rzeczy są!
O! Magda! suuuuuper!!!to ja baaaardzo poproszę i jeszcze bardziej dziękuję
Moj mail: agatahoman@interia.pl
Moj mail: agatahoman@interia.pl
olenka123414
Mama malego Alexa!!!
Ja tez poprosze olenka123414@wp.plDziewczyny dajcie mejle to Wam wyślę tę książkę:-)
izabela...
Fanka BB :)
Dziewczyny dajcie mejle to Wam wyślę tę książkę:-)
Super Magda!! I ja poprosze... mitemil@interia.pl Z góry dziękuje!!
A o tych paklankach też nie miałam pojęcia. Wrzucałam pieluche do naszego kosza, i codznnie wieczorem przymusowa wycieczka do śmietnika.
Na jakim dziale w tesco mogę szukać tego cuda??
Ostatnia edycja:
Super Magda!! I ja poprosze... mitemil@interia.pl Z góry dziękuje!!
A o tych paklankach też nie miałam pojęcia. Wrzucałam pieluche do naszego kosza, i codznnie wieczorem przymusowa wycieczka do śmietnika.
Na jakim dziale w tesco mogę szukać tego cuda??
Na dziale dziecięcym, tam gdzie pieluszki i chusteczki nawilżane
Dzięki na pewno poszukam.
A ja wróce do tematu kapiących niekapków. Zmęczona ciągłym przebieraniem małej po samodzielnym piciu z niakapka aventu (wciąż gdzieś kapało z niego), kupiłam nowego.
NUK DISNEY Butelka kubek / niekapek 150ml niebiesk (959054762) - Aukcje internetowe Allegro
Nic nie kapie, nie przecieka. Jest bardzo poręczny i co ważne lekki. Swoją kolorową szatą graficzną zachęca dziecko do podjęcia próby samodzielnego picia. Co prawda cena nie zachęca do kupna, ale za aventa wydałąm podobną sumę...
A ja wróce do tematu kapiących niekapków. Zmęczona ciągłym przebieraniem małej po samodzielnym piciu z niakapka aventu (wciąż gdzieś kapało z niego), kupiłam nowego.
NUK DISNEY Butelka kubek / niekapek 150ml niebiesk (959054762) - Aukcje internetowe Allegro
Nic nie kapie, nie przecieka. Jest bardzo poręczny i co ważne lekki. Swoją kolorową szatą graficzną zachęca dziecko do podjęcia próby samodzielnego picia. Co prawda cena nie zachęca do kupna, ale za aventa wydałąm podobną sumę...
reklama
Podziel się: