reklama
MyDream
Fanka BB :)
Dziekuje! Teraz to tak wszystko ladnie wyglada, ale juz widze te roszady Fotel z Ikea Jest mega wygodny! Szukalam alternatywy dosc dlugo, ale zazwyczaj za nizsza cena szlo gorsze wypelnienie. Odczekalismy chwile i Luby zrobil mi niespodzianke. Tylko ja nie szukalam fotela jedynie pod pokoik/karmienie. To jest jego priorytetowa rola, ale pozniej stanie w salonie i mam nadzieje, ze dlugo nam posluzy
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
jenyyy on jest piękny!!! sama bym w nim zamieszkała !! Cudowny !Chwale sie finalnym efektem. Luby przytargal w piatek moj wymarzony fotel , dowiesilam cotton ballsy i teraz moge powiedziec, ze wszystko gotowe w 100% Zobacz załącznik 784060Zobacz załącznik 784061
W sobotę byłam z moim S . kupić kanapę do salonu wybraliśmy się do Mebloluxa .. i Boże jaki cudny fotel widziała myślałam że z tamtąd nie wyjdę bez niego.. błękitny ale po prostu nie do opisania .. I mój mąż no że ładny ale że po co itd i ciul jutro pojadę zrobić fotkę ale na rzęsach stanę a go kupię nawet na 10 rat kurde a se kupie nooo cudnyyDziekuje! Teraz to tak wszystko ladnie wyglada, ale juz widze te roszady Fotel z Ikea Jest mega wygodny! Szukalam alternatywy dosc dlugo, ale zazwyczaj za nizsza cena szlo gorsze wypelnienie. Odczekalismy chwile i Luby zrobil mi niespodzianke. Tylko ja nie szukalam fotela jedynie pod pokoik/karmienie. To jest jego priorytetowa rola, ale pozniej stanie w salonie i mam nadzieje, ze dlugo nam posluzy
jeszcze jak go zobaczyłam u Ciebie noo po prostu mega to wygląda]W sobotę byłam z moim S . kupić kanapę do salonu wybraliśmy się do Mebloluxa .. i Boże jaki cudny fotel widziała myślałam że z tamtąd nie wyjdę bez niego.. błękitny ale po prostu nie do opisania .. I mój mąż no że ładny ale że po co itd i ciul jutro pojadę zrobić fotkę ale na rzęsach stanę a go kupię nawet na 10 rat kurde a se kupie nooo cudnyy
reklama
MyDream
Fanka BB :)
@Ewna wlasnie mialam to samo - wpadl mi w oko juz jakis czas temu, kombinowalam w rozne strony, ale finalnie odlozylismy troszke grosza i zakupilismy. Serio ciesze sie z niego jak glupia. Przemawia do mnie tez fakt, ze nie jest to wydatek na chwile, a naprawde moze dlugo posluzyc I odrazu lzej na sercu [emoji23][emoji23][emoji23]
Podziel się: