reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pokoje naszych malenstw te gotowe oraz inspiracje

Ten fotel jest bardzo wygodny tylko ta cena z kosmosu ale znajomi mają i polecają

Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka

reklama
W black red white podobny widzialam i z pufa cena chyba 599zl ale nie pamietam teraz ;) nie skupialam sie na nim bo i tak nie mam gdzie go postawic [emoji23]

thgfflw1k3inkyc3.png

Dziekuje! Teraz to tak wszystko ladnie wyglada, ale juz widze te roszady :D Fotel z Ikea :) Jest mega wygodny! Szukalam alternatywy dosc dlugo, ale zazwyczaj za nizsza cena szlo gorsze wypelnienie. Odczekalismy chwile i Luby zrobil mi niespodzianke. Tylko ja nie szukalam fotela jedynie pod pokoik/karmienie. To jest jego priorytetowa rola, ale pozniej stanie w salonie i mam nadzieje, ze dlugo nam posluzy :)

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Dziekuje! Teraz to tak wszystko ladnie wyglada, ale juz widze te roszady :D Fotel z Ikea :) Jest mega wygodny! Szukalam alternatywy dosc dlugo, ale zazwyczaj za nizsza cena szlo gorsze wypelnienie. Odczekalismy chwile i Luby zrobil mi niespodzianke. Tylko ja nie szukalam fotela jedynie pod pokoik/karmienie. To jest jego priorytetowa rola, ale pozniej stanie w salonie i mam nadzieje, ze dlugo nam posluzy :)

W sobotę byłam z moim S . kupić kanapę do salonu wybraliśmy się do Mebloluxa .. i Boże jaki cudny fotel widziała myślałam że z tamtąd nie wyjdę bez niego.. błękitny ale po prostu nie do opisania .. I mój mąż no że ładny ale że po co itd i ciul jutro pojadę zrobić fotkę ale na rzęsach stanę a go kupię nawet na 10 rat kurde a se kupie nooo cudnyy

W sobotę byłam z moim S . kupić kanapę do salonu wybraliśmy się do Mebloluxa .. i Boże jaki cudny fotel widziała myślałam że z tamtąd nie wyjdę bez niego.. błękitny ale po prostu nie do opisania .. I mój mąż no że ładny ale że po co itd i ciul jutro pojadę zrobić fotkę ale na rzęsach stanę a go kupię nawet na 10 rat kurde a se kupie nooo cudnyy
jeszcze jak go zobaczyłam u Ciebie noo po prostu mega to wygląda]

reklama
@Ewna wlasnie mialam to samo - wpadl mi w oko juz jakis czas temu, kombinowalam w rozne strony, ale finalnie odlozylismy troszke grosza i zakupilismy. Serio ciesze sie z niego jak glupia. Przemawia do mnie tez fakt, ze nie jest to wydatek na chwile, a naprawde moze dlugo posluzyc :) I odrazu lzej na sercu [emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry