kurczę zazdroszczę Ci ja dosłownie jutro jadę i robię wam fotkę bo fotel i ten kolor jest tak boski że oszalałam na jego punkcie !! jak by tak mój mąż kupił mi na święta to chyba bym go na rękach nosiła he he@Ewna wlasnie mialam to samo - wpadl mi w oko juz jakis czas temu, kombinowalam w rozne strony, ale finalnie odlozylismy troszke grosza i zakupilismy. Serio ciesze sie z niego jak glupia. Przemawia do mnie tez fakt, ze nie jest to wydatek na chwile, a naprawde moze dlugo posluzyc I odrazu lzej na sercu [emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
reklama
majka23x
Fanka BB :)
Bedziesz miala kogo nosic na rekach, a jak jeszcze maz Ci dojdzie to wspolczuje [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]kurczę zazdroszczę Ci ja dosłownie jutro jadę i robię wam fotkę bo fotel i ten kolor jest tak boski że oszalałam na jego punkcie !! jak by tak mój mąż kupił mi na święta to chyba bym go na rękach nosiła he he
ha ha oj za to bym już nosiła serioooBedziesz miala kogo nosic na rekach, a jak jeszcze maz Ci dojdzie to wspolczuje [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
czarrownica
A co to za wanienke Masz do kąpieli maluszka?Chwale sie finalnym efektem. Luby przytargal w piatek moj wymarzony fotel , dowiesilam cotton ballsy i teraz moge powiedziec, ze wszystko gotowe w 100% Zobacz załącznik 784060Zobacz załącznik 784061
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
majka23x
[emoji7] [emoji7] [emoji7]noo a to jest ten mój fotel <mój w sensie mam nadzieję że będzię mój> śni mi się normalnie po noccach na żywo to jest takie cudo że szok
czarrownica
Super wyglada, jednak ja bym wolała jakiś inny kolorek. Ale wygląda bosko, już sobie wyobrażam jak odpoczywam w nim popijając kawę [emoji4]
elifit
Moderatorka
[emoji175] [emoji175] [emoji175] nooo cudooonoo a to jest ten mój fotel <mój w sensie mam nadzieję że będzię mój> śni mi się normalnie po noccach na żywo to jest takie cudo że szok
♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
Mega!!!!no I moj kolor [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]noo a to jest ten mój fotel <mój w sensie mam nadzieję że będzię mój> śni mi się normalnie po noccach na żywo to jest takie cudo że szok
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
MyDream
Wanienka ShnuggleA co to za wanienke Masz do kąpieli maluszka?
Ohhh !!! C u d o w n y ♡♡♡noo a to jest ten mój fotel <mój w sensie mam nadzieję że będzię mój> śni mi się normalnie po noccach na żywo to jest takie cudo że szok
Mimo, ze niebieski to zupelnie nie moj kolor tak w tym wypadku efekt jest boski! Kochana bierz sie za Lubego , niech z wdziecznosci Ci go kupi
Podziel się: