reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoje naszych malenstw te gotowe oraz inspiracje

@Ewna wlasnie mialam to samo - wpadl mi w oko juz jakis czas temu, kombinowalam w rozne strony, ale finalnie odlozylismy troszke grosza i zakupilismy. Serio ciesze sie z niego jak glupia. Przemawia do mnie tez fakt, ze nie jest to wydatek na chwile, a naprawde moze dlugo posluzyc :) I odrazu lzej na sercu [emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
kurczę zazdroszczę Ci ja dosłownie jutro jadę i robię wam fotkę bo fotel i ten kolor jest tak boski że oszalałam na jego punkcie !! jak by tak mój mąż kupił mi na święta to chyba bym go na rękach nosiła he he :D:D

reklama
kurczę zazdroszczę Ci ja dosłownie jutro jadę i robię wam fotkę bo fotel i ten kolor jest tak boski że oszalałam na jego punkcie !! jak by tak mój mąż kupił mi na święta to chyba bym go na rękach nosiła he he :D:D
Bedziesz miala kogo nosic na rekach, a jak jeszcze maz Ci dojdzie to wspolczuje [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

noo a to jest ten mój fotel <mój w sensie mam nadzieję że będzię mój> śni mi się normalnie po noccach na żywo to jest takie cudo że szok

Załączniki

• 15145157_572902612906806_138340688_o.jpg
    15145157_572902612906806_138340688_o.jpg
    85,5 KB · Wyświetleń: 169
reklama
A co to za wanienke Masz do kąpieli maluszka?
Wanienka Shnuggle :)

noo a to jest ten mój fotel <mój w sensie mam nadzieję że będzię mój> śni mi się normalnie po noccach na żywo to jest takie cudo że szok
Ohhh !!! C u d o w n y ♡♡♡
Mimo, ze niebieski to zupelnie nie moj kolor tak w tym wypadku efekt jest boski! Kochana bierz sie za Lubego , niech z wdziecznosci Ci go kupi :D

Do góry