ha ha brać się biorę ale zobaczymy z jakim skutkiemWanienka Shnuggle
Ohhh !!! C u d o w n y ♡♡♡
Mimo, ze niebieski to zupelnie nie moj kolor tak w tym wypadku efekt jest boski! Kochana bierz sie za Lubego , niech z wdziecznosci Ci go kupi![]()
reklama
oj dziewczyny dziękuje zza poparcie mnieEwna rzeczywiście fotel mega. Lubię właśnie takie przełamanie stonowanych kolorow jakims ostrym kolorkiem. Myślę że dla takiego fotela warto się lubemu podlizac![]()
a bardzo drogie to cudo?oj dziewczyny dziękuje zza poparcie mnienie dam mu żyć
![]()
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
cały zestaw w sensie fotel i podnóżek wychodzi niecałe 2 000 tys ;((a bardzo drogie to cudo?
(fotel nie całe 1500 i podnóżek nie całe 500)
Nonkatoja
Fanka BB :)
O matko. Cena mega za taki zestaw.[emoji32] Ja zamówiłam fotel uszak + podnóżek za 1000zł, ale u mnie uzywka, choć w bardzo dobrym stanie. Muszę w końcu dokończyć pokój Młodego i może w końcu wstawię zdjęcia... czekam właśnie na dekoracje, fotel i zasłonki.cały zestaw w sensie fotel i podnóżek wychodzi niecałe 2 000 tys ;((
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
cały zestaw w sensie fotel i podnóżek wychodzi niecałe 2 000 tys ;((
Na allegro są tańsze może nie identyczne ale podobne można znaleźć
Link do: FOTEL RETRO USZAK LUDWIK WYBÓR TKANIN ! WYS.GRATIS
Nonkatoja
O to zamówiłam bardzo podobny w innym kolorze i podnóżek troszkę inny.Na allegro są tańsze może nie identyczne ale podobne można znaleźćtu link jak cos:
Link do: FOTEL RETRO USZAK LUDWIK WYBÓR TKANIN ! WYS.GRATIS
Zakochalam sie w tych UszakachO to zamówiłam bardzo podobny w innym kolorze i podnóżek troszkę inny.
reklama
czarrownica
Ja też zaczynam chorować na takiego uszaka, mam dwa fotele miały być do obicia, mam nadzieję że się nie Bedzie opłacać i mąż mi kupi takiego uszaka [emoji7][emoji7][emoji7]
Podziel się: