o losie tylko uważaj na siebie mnie jak ciągneło w dole, zaczął mi siębrzuszek napinać i szyjka zaczeła się już skracać ale nie jest jeszcze aż tak źle więc mogę jeszcze się pokulać .. a gładkiego porodu życze nam wszystkim i powiem szczerze że czym bliżej tym jakoś gorsze myśli mi przychodzą i jakoś strach mnie ogarnia czy faktycznie dam radę temu maleństwu wszystko ogarnąć i czy będziemy dobrymi rodzicami ogólnie jakieś myśli mnie na chodzą i ryczeć mi się chcę .. oj bo się tu rozwine zaraz .. Klarolinka pochwal się koniecznie co tam wydziergałaś maleństwu .. chciałam też sama zrobić te pompony tiulowe ale to już na sam koniec sobie ogarnęKręgosłup mnie nie boli tylko dol brzucha ciagnie jak dluzej nie chodze. Jak rozchodzenia to jest ok, no chyba że już się po prostu przyzwyczailam do tego bólu i juz mi Nie przeszkadza teraz długo siedzę bo szyję dekoracje a moi rodzice co chwilę każą mi się położyć odpoczac. Moja mama mówi ja to pozycji wygodnej już nie moglam znaleźć w takim terminie a Ty pol dnia siedzisz i szyjesz. Obym poród przeszła tak dobrze jak ciaze... BLAGAM
Pewnie masz rację, właśnie jak wróciłam do teściowej do domu zaczełam ogladąć z mężem tu już żeśmy zaczeli kombinować he heSprawdzi sie w praniu- jak zaczniesz użytkować to pewnie ze trzy razy przestawisz
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom