reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pokoje naszych malenstw te gotowe oraz inspiracje

Ewna no to rzeczywiście lepiej mieszkac oddzielnie :) ja cale szczęście mam fajnych tesciow, są za mna bardzo Ale jednak u siebie to u siebie. Chciałabym pochodzic po domu z gola du.... :) nie uwazac na nikogo. Spac do której chce a nie wstawac wcześniej no bo trochę glupio tak pol dnia w lozku spedzic
hehe...moj maz doslownie na golasa codziennie spod prysznica do sypialni przychodzi - pewnie dlatego nie lubil mieszkac z tesciami:))) no chyba ze jego syn jest to wtedy w reczniku:) przy Zosi tez juz sie skonczy negliz;)
to Ci kochana zazdroszczę bo rzadko teraz o fajnych teściów, choć w sumie z moim teściem się super dogaduje widzimy się raz na jakiś czas ale dzwoni pyta jak się czuję, i nie ingeruje w nasze życie całe szczęście :)
oj pepowine trzeba odciac!!! nie jedno malzenstwo poleglo na takiej "bliskosci z mamusia". nawet jak ma zaklad to mieszkac mozna niedaleko ale osobno. tego wam zycze!

najfajniejsi sa tesciowie i rodzice jak sie nie wtracaja, nie odwiedzaja za czesto i mieszkaja w odpowiedniej odleglosci:)))

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
hehe...moj maz doslownie na golasa codziennie spod prysznica do sypialni przychodzi - pewnie dlatego nie lubil mieszkac z tesciami:))) no chyba ze jego syn jest to wtedy w reczniku:) przy Zosi tez juz sie skonczy negliz;)

oj pepowine trzeba odciac!!! nie jedno malzenstwo poleglo na takiej "bliskosci z mamusia". nawet jak ma zaklad to mieszkac mozna niedaleko ale osobno. tego wam zycze!

najfajniejsi sa tesciowie i rodzice jak sie nie wtracaja, nie odwiedzaja za czesto i mieszkaja w odpowiedniej odleglosci:)))

U nas negliż pozostał. Mąż chodzi na golasa zwykle po zaśnięciu dzieci. Bywa że śpi też goły.
Kiedyś Zu mu wparowala do toalety gdy sikał i zaglądając wołala tata ma sisiaka hehe
Poza tym kąpiemy się jeszcze z dziećmi. To jest fizjologia. My z tego tabu nie robimy [emoji4]

♡ 38 tc jeszcze trzy tygodnie do spotkania z Lilcią ♡

U nas negliż pozostał. Mąż chodzi na golasa zwykle po zaśnięciu dzieci. Bywa że śpi też goły.
Kiedyś Zu mu wparowala do toalety gdy sikał i zaglądając wołala tata ma sisiaka hehe
Poza tym kąpiemy się jeszcze z dziećmi. To jest fizjologia. My z tego tabu nie robimy [emoji4]

To jak u nas [emoji12]

hehe...moj maz doslownie na golasa codziennie spod prysznica do sypialni przychodzi - pewnie dlatego nie lubil mieszkac z tesciami:))) no chyba ze jego syn jest to wtedy w reczniku:) przy Zosi tez juz sie skonczy

Ja tez mam męża ekshibicjonistę :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez mam męża ekshibicjonistę :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
byc moze tez bym tak chodzila ale po pierwsze nie teraz bo wygladam jak slon:) i odkad sie staramy o dzidziusia czyli od 2 lat moj wyglad sie pogorszyl wiec sie wstydze:(
pierwszy raz pomyslalam o opcji kapieli z dzieckiem...hymmm...na poczatku pomyslalam ze ja jednak bym nie chciala (maz to na 100% z corka sie nie wykapie bo on juz za duzo absuldalnych oskarzen w sadach przezyl)...ale kurcze... moze sie przekonam? trudno mi sobie nawet tak do konca wyobrazic jak to jest miec taka gleboka emocjonalna wiez z dzieckiem i to jeszcze z corka...to musi byc piekne i jak ta wiez bedzie to pewnie bede sie z nia razem kapac... tyle ze najwczesniej za rok bo nie mam wanny:( no chyba ze jak zacznie siedziec to ja pod prysznic zabiore (mam duzy)?:)

Grama jestem pewna że z momentem urodzenia niuni więź nadejdzie i wszystko stanie się takie naturalne. :)

Grama jestem pewna że z momentem urodzenia niuni więź nadejdzie i wszystko stanie się takie naturalne. :)

tez jestem pewna! tylko chodzi o to ze to tak nowe dla mnie ze nie umiem sobie tego wyobrazic tak w calosci:) pasierbow kocham ale to na pewno co innego.

Chwale sie finalnym efektem. Luby przytargal w piatek moj wymarzony fotel , dowiesilam cotton ballsy i teraz moge powiedziec, ze wszystko gotowe w 100% :)
20161119_151831-1.jpg
20161119_151840.jpg

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Załączniki

• 20161119_151831-1.jpg
    20161119_151831-1.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 685
  • 20161119_151840.jpg
    20161119_151840.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 679
reklama
Śliczny pokoik :) gdzie kupiliscie taki cudny fotel?
Nie wiem gdzie oni kupili ale sa takie w ikea... tylko drogie...899? i to bez podnozka a z podnozkiem chyba ponad 1299:( ale i tak planuje kupic tyle ze do nowego lokum
20160922_091901.jpeg

Załączniki

• 20160922_091901.jpeg
    20160922_091901.jpeg
    44,8 KB · Wyświetleń: 565
Ostatnia edycja:
Do góry