reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoje naszych malenstw te gotowe oraz inspiracje

Ewna no to rzeczywiście lepiej mieszkac oddzielnie :) ja cale szczęście mam fajnych tesciow, są za mna bardzo Ale jednak u siebie to u siebie. Chciałabym pochodzic po domu z gola du.... :) nie uwazac na nikogo. Spac do której chce a nie wstawac wcześniej no bo trochę glupio tak pol dnia w lozku spedzic
hehe...moj maz doslownie na golasa codziennie spod prysznica do sypialni przychodzi - pewnie dlatego nie lubil mieszkac z tesciami:))) no chyba ze jego syn jest to wtedy w reczniku:) przy Zosi tez juz sie skonczy negliz;)
to Ci kochana zazdroszczę bo rzadko teraz o fajnych teściów, choć w sumie z moim teściem się super dogaduje widzimy się raz na jakiś czas ale dzwoni pyta jak się czuję, i nie ingeruje w nasze życie całe szczęście :)
oj pepowine trzeba odciac!!! nie jedno malzenstwo poleglo na takiej "bliskosci z mamusia". nawet jak ma zaklad to mieszkac mozna niedaleko ale osobno. tego wam zycze!

najfajniejsi sa tesciowie i rodzice jak sie nie wtracaja, nie odwiedzaja za czesto i mieszkaja w odpowiedniej odleglosci:)))

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
hehe...moj maz doslownie na golasa codziennie spod prysznica do sypialni przychodzi - pewnie dlatego nie lubil mieszkac z tesciami:))) no chyba ze jego syn jest to wtedy w reczniku:) przy Zosi tez juz sie skonczy negliz;)

oj pepowine trzeba odciac!!! nie jedno malzenstwo poleglo na takiej "bliskosci z mamusia". nawet jak ma zaklad to mieszkac mozna niedaleko ale osobno. tego wam zycze!

najfajniejsi sa tesciowie i rodzice jak sie nie wtracaja, nie odwiedzaja za czesto i mieszkaja w odpowiedniej odleglosci:)))

U nas negliż pozostał. Mąż chodzi na golasa zwykle po zaśnięciu dzieci. Bywa że śpi też goły.
Kiedyś Zu mu wparowala do toalety gdy sikał i zaglądając wołala tata ma sisiaka hehe
Poza tym kąpiemy się jeszcze z dziećmi. To jest fizjologia. My z tego tabu nie robimy [emoji4]

♡ 38 tc jeszcze trzy tygodnie do spotkania z Lilcią ♡

U nas negliż pozostał. Mąż chodzi na golasa zwykle po zaśnięciu dzieci. Bywa że śpi też goły.
Kiedyś Zu mu wparowala do toalety gdy sikał i zaglądając wołala tata ma sisiaka hehe
Poza tym kąpiemy się jeszcze z dziećmi. To jest fizjologia. My z tego tabu nie robimy [emoji4]

To jak u nas [emoji12]

hehe...moj maz doslownie na golasa codziennie spod prysznica do sypialni przychodzi - pewnie dlatego nie lubil mieszkac z tesciami:))) no chyba ze jego syn jest to wtedy w reczniku:) przy Zosi tez juz sie skonczy

Ja tez mam męża ekshibicjonistę :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez mam męża ekshibicjonistę :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
byc moze tez bym tak chodzila ale po pierwsze nie teraz bo wygladam jak slon:) i odkad sie staramy o dzidziusia czyli od 2 lat moj wyglad sie pogorszyl wiec sie wstydze:(
pierwszy raz pomyslalam o opcji kapieli z dzieckiem...hymmm...na poczatku pomyslalam ze ja jednak bym nie chciala (maz to na 100% z corka sie nie wykapie bo on juz za duzo absuldalnych oskarzen w sadach przezyl)...ale kurcze... moze sie przekonam? trudno mi sobie nawet tak do konca wyobrazic jak to jest miec taka gleboka emocjonalna wiez z dzieckiem i to jeszcze z corka...to musi byc piekne i jak ta wiez bedzie to pewnie bede sie z nia razem kapac... tyle ze najwczesniej za rok bo nie mam wanny:( no chyba ze jak zacznie siedziec to ja pod prysznic zabiore (mam duzy)?:)

Grama jestem pewna że z momentem urodzenia niuni więź nadejdzie i wszystko stanie się takie naturalne. :)

Grama jestem pewna że z momentem urodzenia niuni więź nadejdzie i wszystko stanie się takie naturalne. :)

tez jestem pewna! tylko chodzi o to ze to tak nowe dla mnie ze nie umiem sobie tego wyobrazic tak w calosci:) pasierbow kocham ale to na pewno co innego.

Chwale sie finalnym efektem. Luby przytargal w piatek moj wymarzony fotel , dowiesilam cotton ballsy i teraz moge powiedziec, ze wszystko gotowe w 100% :)
20161119_151831-1.jpg
20161119_151840.jpg

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Załączniki

• 20161119_151831-1.jpg
    20161119_151831-1.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 692
  • 20161119_151840.jpg
    20161119_151840.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 694
reklama
Śliczny pokoik :) gdzie kupiliscie taki cudny fotel?
Nie wiem gdzie oni kupili ale sa takie w ikea... tylko drogie...899? i to bez podnozka a z podnozkiem chyba ponad 1299:( ale i tak planuje kupic tyle ze do nowego lokum
20160922_091901.jpeg

Załączniki

• 20160922_091901.jpeg
    20160922_091901.jpeg
    44,8 KB · Wyświetleń: 568
Ostatnia edycja:
Do góry