reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokój maluszka

blond no chyba sie skusze bo bardzo hmmmm (szuka odpowiednioego słowa w glowie :-D) korzystnie/przydatnie wygląda w sumie to taka sama posciel mam i jeszcze zielona tylko ze w misie ;D wiec poszukam zielonej

reklama
mlodak ale ci zazdroszcze ze juz gotowe. znalazlas jakis fotel?

u mie obsuwa oczywiscie, okna dopiero w srode, pan ze schodami niby ma byc jutro ale jak go znam to nie pojawi sie... pomalowalismy garderobe i mamy tam juz plytki, ale sypialnia, pokoj jasia i korytarz czekaja na okna, malowanie i wykladzine. no a wykladzina nie wjedzie dopoki schody nie stana... tak wiec siedze bezczynnie i czekam :/ lampki, regaly i lozeczko juz kupione, ale wszystko czeka w kartonach na zlozenie

znalazlam pzepiekny kocyk ale spojrzcie na cene :eek::eek:
Pled robiony na szydełku w odcieniach błękitu Sebra Sklep internetowy Z potrzeby piękna ...

kto to kupuje?! zaluje ze wyszlam z wprawy z szydelkowaniem , zrobilabym sobie sama... ale juz od liceum nie mialam szydelka w reku...

A wlasnie odnosnie karuzeli do lozeczka to tak sie zastanawiam i taki niemowlaczek przeciez i tak nie bardzo widzi kasztalty,kolory i nie wiem czy kupowac teraz czy wstrzymac sie jeszcze i kupic tak jak Mlody bedzie mial z dwa miesiace

Josie no ten kocyk fajny ale a cena:szok: jak bys sie zabrala za dzierganie go na poczatku ciazy to akurat bys sie wyrobila:-D

Macku ja tez Drewex polecam bo mialam posciel przy Rafale z Drewexy tez( w gazecie wygralam !!!:D) a teraz kupilismy jeden komplet jeszcze tym razem z Nino
Nino K2 - Pościel dziecięca 2 częściowa / poszewki (2323671810) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wzor z jezami hehe.

Lena z tymi karuzelami to ja mysle ze pierwszy miesiac to rzeczywiscie malo zobaczy , zwroci uwage troche pozniej, ale niektore dzieci muzyka "Wciaga" z karuzelki i zasypiaja. my tez jeszcze nie mamy i nie wiem czy tez pozniej nie kupimy bo teraz wozek kupimy a on troche kasy pochlonie:/

A ja - żeby Boro wkroczył w piękny dom - rozpoczęłam z D. malowanie ścian, sufitów i szafek w kuchni :) JA zajęłam się szafkami i z turkusu zrobiłam pastelową orchideę. D. robi resztę. Miodzio! Moje drogie, jak łatwo i szybko przemalować fronty w kuchni z MDFu - to szok! Polecam :) JEdynie co skopaliśmy to kolor ścian w pokoju, zbyt jasny - był groszkowy zielony. Trudno..może będzie podkład pod jeszcze inny kolor :) W każdym razie w 9 miesiącu ciąży jednak można remontować, żeby maluchowi przyjemniej było w domku :)

mlodak ale ci zazdroszcze ze juz gotowe. znalazlas jakis fotel?

u mie obsuwa oczywiscie, okna dopiero w srode, pan ze schodami niby ma byc jutro ale jak go znam to nie pojawi sie... pomalowalismy garderobe i mamy tam juz plytki, ale sypialnia, pokoj jasia i korytarz czekaja na okna, malowanie i wykladzine. no a wykladzina nie wjedzie dopoki schody nie stana... tak wiec siedze bezczynnie i czekam :/ lampki, regaly i lozeczko juz kupione, ale wszystko czeka w kartonach na zlozenie

znalazlam pzepiekny kocyk ale spojrzcie na cene :eek::eek:
Pled robiony na szydełku w odcieniach błękitu Sebra Sklep internetowy Z potrzeby piękna ...

kto to kupuje?! zaluje ze wyszlam z wprawy z szydelkowaniem , zrobilabym sobie sama... ale juz od liceum nie mialam szydelka w reku...

No właśnie nadal nie mamy fotela ani niczego na czym mozna by usiąść i nakarmić małego. Ostatecznie to przytaszczymy jeden z salonu, taki na płozach i tyle.
No i muszę koniecznie kupić przewijak bo bez sensu będzie w nocy brykać z dzieckiem i pieluchą do sypialni..... tylko ze drogie są strasznie, u nas ok. 60zł za taki kawałek dykty z pianka.

A wlasnie odnosnie karuzeli do lozeczka to tak sie zastanawiam i taki niemowlaczek przeciez i tak nie bardzo widzi kasztalty,kolory i nie wiem czy kupowac teraz czy wstrzymac sie jeszcze i kupic tak jak Mlody bedzie mial z dwa miesiace
My stwierdziliśmy że dzidzia na początku karuzeli nie potrzebuje a że ciągle słyszę w domu że już wszystko dziecku kupiliśmy i dziadkowie i ciocia nie będą mieć pola do popisu to zostawiłam to dla nich ;-)

No właśnie nadal nie mamy fotela ani niczego na czym mozna by usiąść i nakarmić małego. Ostatecznie to przytaszczymy jeden z salonu, taki na płozach i tyle.
No i muszę koniecznie kupić przewijak bo bez sensu będzie w nocy brykać z dzieckiem i pieluchą do sypialni..... tylko ze drogie są strasznie, u nas ok. 60zł za taki kawałek dykty z pianka.
W ikea można kupić stół do przewijania za 79.99zł SNIGLAR Stół do przewijania - IKEA chyba bardzije sięopłąca niż taki kawałek dykty a chyba nie było by problemu u was żeby znaleźć na niego miejsce

My stwierdziliśmy że dzidzia na początku karuzeli nie potrzebuje a że ciągle słyszę w domu że już wszystko dziecku kupiliśmy i dziadkowie i ciocia nie będą mieć pola do popisu to zostawiłam to dla nich ;-)

W ikea można kupić stół do przewijania za 79.99zł SNIGLAR Stół do przewijania - IKEA chyba bardzije sięopłąca niż taki kawałek dykty a chyba nie było by problemu u was żeby znaleźć na niego miejsce

No ja to wiem, ale mojemu mężowi to w sumie nic takiego nie jest potrzebne. I za skarby świata nie umiem mu przetłumaczyć, że przecież w łóżeczku cięcko będzie dziecko przewinąć, a przecież na ziemię go nie położę.

reklama
Do góry