reklama
Ja mogę polecić tego sprzedawcę (ma też organizery)
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Sprzedaje produkty firmy drewex w bardzo dobrych cenach. Ja kupiłam pościel i karuzelę do łóżeczka. Zapłaciłam za zwykłą przesyłkę, a wysłali mi priorytetem i jeszcze gratis w postaci bodów dorzucili
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Sprzedaje produkty firmy drewex w bardzo dobrych cenach. Ja kupiłam pościel i karuzelę do łóżeczka. Zapłaciłam za zwykłą przesyłkę, a wysłali mi priorytetem i jeszcze gratis w postaci bodów dorzucili
mlodak ale ci zazdroszcze ze juz gotowe. znalazlas jakis fotel?
u mie obsuwa oczywiscie, okna dopiero w srode, pan ze schodami niby ma byc jutro ale jak go znam to nie pojawi sie... pomalowalismy garderobe i mamy tam juz plytki, ale sypialnia, pokoj jasia i korytarz czekaja na okna, malowanie i wykladzine. no a wykladzina nie wjedzie dopoki schody nie stana... tak wiec siedze bezczynnie i czekam :/ lampki, regaly i lozeczko juz kupione, ale wszystko czeka w kartonach na zlozenie
znalazlam pzepiekny kocyk ale spojrzcie na cene
Pled robiony na szydełku w odcieniach błękitu Sebra Sklep internetowy Z potrzeby piękna ...
kto to kupuje?! zaluje ze wyszlam z wprawy z szydelkowaniem , zrobilabym sobie sama... ale juz od liceum nie mialam szydelka w reku...
u mie obsuwa oczywiscie, okna dopiero w srode, pan ze schodami niby ma byc jutro ale jak go znam to nie pojawi sie... pomalowalismy garderobe i mamy tam juz plytki, ale sypialnia, pokoj jasia i korytarz czekaja na okna, malowanie i wykladzine. no a wykladzina nie wjedzie dopoki schody nie stana... tak wiec siedze bezczynnie i czekam :/ lampki, regaly i lozeczko juz kupione, ale wszystko czeka w kartonach na zlozenie
Pled robiony na szydełku w odcieniach błękitu Sebra Sklep internetowy Z potrzeby piękna ...
kto to kupuje?! zaluje ze wyszlam z wprawy z szydelkowaniem , zrobilabym sobie sama... ale juz od liceum nie mialam szydelka w reku...
A wlasnie odnosnie karuzeli do lozeczka to tak sie zastanawiam i taki niemowlaczek przeciez i tak nie bardzo widzi kasztalty,kolory i nie wiem czy kupowac teraz czy wstrzymac sie jeszcze i kupic tak jak Mlody bedzie mial z dwa miesiace
blond_20
Czarownica
Josie no ten kocyk fajny ale a cena jak bys sie zabrala za dzierganie go na poczatku ciazy to akurat bys sie wyrobila
Macku ja tez Drewex polecam bo mialam posciel przy Rafale z Drewexy tez( w gazecie wygralam !!!) a teraz kupilismy jeden komplet jeszcze tym razem z Nino
Nino K2 - Pościel dziecięca 2 częściowa / poszewki (2323671810) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wzor z jezami hehe.
Lena z tymi karuzelami to ja mysle ze pierwszy miesiac to rzeczywiscie malo zobaczy , zwroci uwage troche pozniej, ale niektore dzieci muzyka "Wciaga" z karuzelki i zasypiaja. my tez jeszcze nie mamy i nie wiem czy tez pozniej nie kupimy bo teraz wozek kupimy a on troche kasy pochlonie:/
Macku ja tez Drewex polecam bo mialam posciel przy Rafale z Drewexy tez( w gazecie wygralam !!!) a teraz kupilismy jeden komplet jeszcze tym razem z Nino
Nino K2 - Pościel dziecięca 2 częściowa / poszewki (2323671810) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wzor z jezami hehe.
Lena z tymi karuzelami to ja mysle ze pierwszy miesiac to rzeczywiscie malo zobaczy , zwroci uwage troche pozniej, ale niektore dzieci muzyka "Wciaga" z karuzelki i zasypiaja. my tez jeszcze nie mamy i nie wiem czy tez pozniej nie kupimy bo teraz wozek kupimy a on troche kasy pochlonie:/
december
Fanka BB :)
A ja - żeby Boro wkroczył w piękny dom - rozpoczęłam z D. malowanie ścian, sufitów i szafek w kuchni JA zajęłam się szafkami i z turkusu zrobiłam pastelową orchideę. D. robi resztę. Miodzio! Moje drogie, jak łatwo i szybko przemalować fronty w kuchni z MDFu - to szok! Polecam JEdynie co skopaliśmy to kolor ścian w pokoju, zbyt jasny - był groszkowy zielony. Trudno..może będzie podkład pod jeszcze inny kolor W każdym razie w 9 miesiącu ciąży jednak można remontować, żeby maluchowi przyjemniej było w domku
mlodak ale ci zazdroszcze ze juz gotowe. znalazlas jakis fotel?
No właśnie nadal nie mamy fotela ani niczego na czym mozna by usiąść i nakarmić małego. Ostatecznie to przytaszczymy jeden z salonu, taki na płozach i tyle.
No i muszę koniecznie kupić przewijak bo bez sensu będzie w nocy brykać z dzieckiem i pieluchą do sypialni..... tylko ze drogie są strasznie, u nas ok. 60zł za taki kawałek dykty z pianka.
tialana
My stwierdziliśmy że dzidzia na początku karuzeli nie potrzebuje a że ciągle słyszę w domu że już wszystko dziecku kupiliśmy i dziadkowie i ciocia nie będą mieć pola do popisu to zostawiłam to dla nich ;-)A wlasnie odnosnie karuzeli do lozeczka to tak sie zastanawiam i taki niemowlaczek przeciez i tak nie bardzo widzi kasztalty,kolory i nie wiem czy kupowac teraz czy wstrzymac sie jeszcze i kupic tak jak Mlody bedzie mial z dwa miesiace
W ikea można kupić stół do przewijania za 79.99zł SNIGLAR Stół do przewijania - IKEA chyba bardzije sięopłąca niż taki kawałek dykty a chyba nie było by problemu u was żeby znaleźć na niego miejsceNo właśnie nadal nie mamy fotela ani niczego na czym mozna by usiąść i nakarmić małego. Ostatecznie to przytaszczymy jeden z salonu, taki na płozach i tyle.
No i muszę koniecznie kupić przewijak bo bez sensu będzie w nocy brykać z dzieckiem i pieluchą do sypialni..... tylko ze drogie są strasznie, u nas ok. 60zł za taki kawałek dykty z pianka.
My stwierdziliśmy że dzidzia na początku karuzeli nie potrzebuje a że ciągle słyszę w domu że już wszystko dziecku kupiliśmy i dziadkowie i ciocia nie będą mieć pola do popisu to zostawiłam to dla nich ;-)
W ikea można kupić stół do przewijania za 79.99zł SNIGLAR Stół do przewijania - IKEA chyba bardzije sięopłąca niż taki kawałek dykty a chyba nie było by problemu u was żeby znaleźć na niego miejsce
No ja to wiem, ale mojemu mężowi to w sumie nic takiego nie jest potrzebne. I za skarby świata nie umiem mu przetłumaczyć, że przecież w łóżeczku cięcko będzie dziecko przewinąć, a przecież na ziemię go nie położę.
reklama
tialana
AhaNo ja to wiem, ale mojemu mężowi to w sumie nic takiego nie jest potrzebne. I za skarby świata nie umiem mu przetłumaczyć, że przecież w łóżeczku cięcko będzie dziecko przewinąć, a przecież na ziemię go nie położę.
Jak przewinie ze dwa razy to zmieni zdanie
Podziel się: