reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pokój maluszka

reklama
120509_112736.jpg120509_112836.jpga to jest kącik Milana:) Juz gotowy - czeka. oczywiscie starszy brat musial wypróbowac czy si enadaje:-D

Cześć Dziewczyny

Na śmierć o tym wątku zapomniałam, i pewnie Wy też mnie pamiętacie, no może poza snoopy ;)

My już mamy pokoik dla malutkiej zrobiony. Stwierdziliśmy, że bez sensu jest robić cały remont, zamiana mebli i odmalowanie plus nowy dywan wystarczy ;) No i my będziemy z Monisią spać na początku na wersalce w pokoiku jej, potem przenosimy się do salonu (gdzie i tak teraz śpimy, bo tam jest "nasz" pokój, z komputerem i telewizorem ;) a pokoik Szymka jest za mały na dwójkę dzieci.
to pokoik Monisi (jeszcze łóżeczko nie jest postawione, ale już nam znajomi oddali nasze łóżeczko, i czeka ;) )
DSC09006.jpgDSC09016.jpg
łóżeczko będzie stało tam, gdzie nosidełko, krótszym bokiem do ściany. No i muszę coś na ściany wymyśleć, firanki będą białe.

a tak wygląda pokoik mojego 4 latka:
DSCF0072.JPGDSCF0074.jpgDSCF0075.jpgDSCF0078.JPG

Ostatnia edycja:
Jeszcze nie wszystko na swoim miejscu, ale pastelowy pokoik Lilki już prawie gotowy...
pokoik 005.jpgpokoik 002.jpgpokoik 003.jpgpokoik 004.jpg

Załączniki

• pokoik 001.jpg
    pokoik 001.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 131
o jenki jenki normalnie zazdroszczę Wam tych pięknych pokoików dla dzidzi :tak:

My to dla Igorka będziemy dopiero w wakacje pokoik przygotowywać jak wszystko pójdzie po naszej mysli i będziemy mieszkać sami.

ale sliczne pokoiki dziewczyny!!!:) my nie mamy tego "problemu" bo nie mamu gdzie zrobic niestety wiec narazie maly bedzie mial lozeczko u nas w pokoju tam gdzie tv i wszystko a jak zacznie troche lepiej spac to sie go przeniesie do pokoju Rafala, bo inaczej to mlody nie ma szans sie wyspac na poczatku
ale powiedzial ze jak Alan bedzie plakal w nocy to on pojdzie spac do wanny:eek:

Super pokoiki! Uwielbiam je oglądać :tak:

I już się nie mogę doczekać, aż w końcu dokończymy pokoik Zosi :sorry:

reklama
Zobacz załącznik 463310Zobacz załącznik 463311a to jest kącik Milana:) Juz gotowy - czeka. oczywiscie starszy brat musial wypróbowac czy si enadaje:-D

I widać, że się nadaje :D A przy okazji muszę przyznać, że bardzo praktycznie...wszystko pod ręką...gratulacje!!!

Cześć Dziewczyny

Na śmierć o tym wątku zapomniałam, i pewnie Wy też mnie pamiętacie, no może poza snoopy ;)

My już mamy pokoik dla malutkiej zrobiony. Stwierdziliśmy, że bez sensu jest robić cały remont, zamiana mebli i odmalowanie plus nowy dywan wystarczy ;) No i my będziemy z Monisią spać na początku na wersalce w pokoiku jej, potem przenosimy się do salonu (gdzie i tak teraz śpimy, bo tam jest "nasz" pokój, z komputerem i telewizorem ;) a pokoik Szymka jest za mały na dwójkę dzieci.
to pokoik Monisi (jeszcze łóżeczko nie jest postawione, ale już nam znajomi oddali nasze łóżeczko, i czeka ;) )
Zobacz załącznik 463326Zobacz załącznik 463331
łóżeczko będzie stało tam, gdzie nosidełko, krótszym bokiem do ściany. No i muszę coś na ściany wymyśleć, firanki będą białe.

a tak wygląda pokoik mojego 4 latka:
Zobacz załącznik 463335Zobacz załącznik 463336Zobacz załącznik 463340Zobacz załącznik 463343

Jeszcze nie wszystko na swoim miejscu, ale pastelowy pokoik Lilki już prawie gotowy...
Zobacz załącznik 463376Zobacz załącznik 463378Zobacz załącznik 463379Zobacz załącznik 463380

Tak, u nas już po remoncie. Pokoik czeka na maleństwo - tylko brak przewijaka.

Karolina - śliczny ten fioletowy kolorek - dla dziewczynki jak znalazł :-).

Ach dziewczyny!!! Jak ja bym już chciała być na tym etapie...ale już niebawem...wczoraj wieczorem pojechałam do naszego mieszkania...sprawdzić jak mają się prace...pokazałam małej Matyldzie, że jeszcze nie gotowe...że trzeba być cierpliwym...mamy nie pisany układ...ja zdążę na termin porodu a Ona do niego poczeka ;D

Do góry