carla trzymam kciuki za Twój remont. Wiem jakie to wkurzające gdy się przeciąga....
A Wy jak? Już? Gotowe?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
carla trzymam kciuki za Twój remont. Wiem jakie to wkurzające gdy się przeciąga....
A Wy jak? Już? Gotowe?
Zobacz załącznik 463310Zobacz załącznik 463311a to jest kącik Milana Juz gotowy - czeka. oczywiscie starszy brat musial wypróbowac czy si enadaje
Cześć Dziewczyny
Na śmierć o tym wątku zapomniałam, i pewnie Wy też mnie pamiętacie, no może poza snoopy
My już mamy pokoik dla malutkiej zrobiony. Stwierdziliśmy, że bez sensu jest robić cały remont, zamiana mebli i odmalowanie plus nowy dywan wystarczy No i my będziemy z Monisią spać na początku na wersalce w pokoiku jej, potem przenosimy się do salonu (gdzie i tak teraz śpimy, bo tam jest "nasz" pokój, z komputerem i telewizorem a pokoik Szymka jest za mały na dwójkę dzieci.
to pokoik Monisi (jeszcze łóżeczko nie jest postawione, ale już nam znajomi oddali nasze łóżeczko, i czeka )
Zobacz załącznik 463326Zobacz załącznik 463331
łóżeczko będzie stało tam, gdzie nosidełko, krótszym bokiem do ściany. No i muszę coś na ściany wymyśleć, firanki będą białe.
a tak wygląda pokoik mojego 4 latka:
Zobacz załącznik 463335Zobacz załącznik 463336Zobacz załącznik 463340Zobacz załącznik 463343
Jeszcze nie wszystko na swoim miejscu, ale pastelowy pokoik Lilki już prawie gotowy...
Zobacz załącznik 463376Zobacz załącznik 463378Zobacz załącznik 463379Zobacz załącznik 463380
Tak, u nas już po remoncie. Pokoik czeka na maleństwo - tylko brak przewijaka.
Karolina - śliczny ten fioletowy kolorek - dla dziewczynki jak znalazł :-).