reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pokój maluszka

Carla ale szalejesz z tymi zakupami !!:-p

Czy ja wiem...wiadomo pierworodna...nic nie mam wszystko muszę nabyć...planowałam zakupić nowe łóżeczko i komodę...choćby na raty...a wszystko kupiłam używane, gdy zorientowałam się, że mebelki to dopiero początek...podoba mi się styl skandynawski...ale na oryginały mnie nie stać...dnie spędzam (przez to rzadko jestem na wątku głównym) szperając z necie w poszukiwaniu tanich lecz nie gorszych zamienników...czas nam sprzyja :)

reklama
Czy ja wiem...wiadomo pierworodna...nic nie mam wszystko muszę nabyć...planowałam zakupić nowe łóżeczko i komodę...choćby na raty...a wszystko kupiłam używane, gdy zorientowałam się, że mebelki to dopiero początek...podoba mi się styl skandynawski...ale na oryginały mnie nie stać...dnie spędzam (przez to rzadko jestem na wątku głównym) szperając z necie w poszukiwaniu tanich lecz nie gorszych zamienników...czas nam sprzyja :)

oj ten wybór mebli dla dzieci jest ogromny i często można kupić coś używanego bez żadnych śladów uzytkowania za mniej niż połowę ceny bo przeciez takie mebelki postoją chwilkę i trzeba je wymieniać ;p
ja keidys chodzilam po komisach dla dzieci czesto bylam w szoku jak rzeczy warte ok 500zl mozna bylo już do 100zl kupic.

A ja tam wiekszosc rzeczy do pokoju MII wlasnie z Polski zamawiam:tak:, po pierwsze bo wiekszy wybor a po drugie to chore zeby za komplet poscieli placic 150funtow czyli jakies 600zl. A co do tych dekoracji to uwierz mi wiekszosc z nich to straszna tandeta z plastiku lub z papieru i to za tyle kasy. Wszystkie rzeczy dla bobaskow wygladaja fajnie na fotkach z katalogow a ceny jeszcze lepiej:-D

Ostatnia edycja:
A ja tam wiekszosc rzeczy do pokoju MII wlasnie z Polski zamawiam:tak:, po pierwsze bo wiekszy wybor a po drugie to chore zeby za komplet poscieli placic 150funtow czyli jakies 600zl. A co do tych dekoracji to uwierz mi wiekszosc z nich to straszna tandeta z plastiku lub z papieru i to za tyle kasy. Wszystkie rzeczy dla bobaskow wygladaja fajnie na fotkach z katalogow a ceny jeszcze lepiej:-D

To prawda, tez duzo slysze ze tu w UK jest duzo wiecej ciekawych rzeczy ale ja sie z tym nie zgadzam oczywiscie jak juz sa to ceny kosmiczne i podobne mozna taniej kupic w PL . Nie raz trafia sie okazje ale trzeba dobrze poszukac i tak jak Carla spedzac cale dnie w necie w poszukiwaniu zamiennikow. Wiec ale ja nie potrafie szukac albo UK jest przereklamowane odnosnie rzeczy dla dziecki.

Ja tak spedzilam kilka dni na szukaniu w necie calego kompletu poscieli oczywiscie tu w UK i nie dosc ze jak juz cos mi wpadlo w oko to nie bylo wszystkiego co potrzebuje a jak bylo wszystko to nie podobal mi sie material no i cena:-(. Skonczylo sie na tym ze zamowilam z Polski caly 13czesiowy zestaw plus pare jeszcze rzeczy dekoracyjnych do pokoiku z tego samego materialu plus dodatkowa zmiane poscieli za 300zl. I nie bylo zadnego problemu z wysylka ani realizacja zamowienia. A w paczce dodatkowo okazalo sie ze firma dala gratisa - przewijak w tym samym kolorze co reszta:tak:.
Wozek tez z Polski bedziemy zamawiac:-)

Ja nie kupowałam całego zestawu pościeli. Ochraniacz na łóżeczko chciałabym uniwersalny bo wiadomo (george w lumpku za 7 zł)...pościel można zmieniać i codziennie jak się nie umie pieluszek nakładać ;D ...jedna pościel z wyprzedaży w zara home kids...poszewka na poduszkę, kołderkę i prześcieradło w sumie ok 70 zł...zmiana pościeli w ikei za 30 zł bo z wystawy ;)

reklama

O kurczaki dzieki Carla teraz to napewno cos znajde szukalam tu na ebay'u ale nic ciekawego kolezanka podala mi kilka stron z materialam ale nic dla dziewczynki ciekawego nie znalazlam a tu juz kilka rzucilo mi sie w oczy :-) :tak: . Tylko ciekawe jak z przesylka?

W sumie te nie sa najgorsze
http://www.fabricwithlove.co.uk/page10.html

Do góry