reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pokój maluszka

A ja mieszkając w Ire, wszystko przeliczałam 1:1 i dla mnie wydanie 30euro na coś było taniej, bo wiem ile na to 30euro pracowałam, a w Polsce na podobną rzecz trzeba było wydac min. 60zł...i choć przeliczając wychodziło niby taniej, to dla mnie w właśnie w PL było drożej, bo wiem ile przecietny polak na tych 60zł musi pracowac :baffled:

Także 30euro dla mnie równało się 30zł - wtedy wyrównywał się czas pracy na daną rzecz.

ale namieszałam...tak czy inaczej ochraniacz ładny i w PL za taki trzeba przynajmniej 100zł zapłacić:confused2: (za byle co 50zl biorą:baffled:) Pracując na wyspach i zarabiając w euro czy funtach dała bym :tak:

no ja wychodze troszke z innego zalozenia - poprostu po co mam przeplacac skoro moge miec podobne za duza mniejsza cene lub 2szt zamiast jednej. Tym bardziej jesli jest to rzecz ktora ma mi sluzyc tylko przez jakis krotki okres czasu.

reklama
Zgadzam się z przedmówczynią :) Po co drożej jak można taniej :)
Ja dziś dekoracyjnie...i po kosztach jak zwykle ;)
2159544107.jpg2150598361.jpgprzechwytywaniewtrybiepdj.jpgpudelka-ozdobne.jpg1306851816.jpg
Podobają mi się bardzo takie koszyki...ale 100 za nie nie dam, więc dam 10 za "goły" plus farba bo i tak przyda mi się do malowania fikoła ;D
kosze-spring-2-szt.jpgkosz-g267-h26x22x17cm-c860.900x900.jpgz potrzeby piekna.jpg
2abda60b1ca0a886630eb319f5a40453.jpgbekvam-taboret-ze-schodkiem__0095360_PE233927_S4.JPG

Ja już mam, więc odstępuję...może ktoś potrzebuje:
MIĘKKI PRZEWIJAK bebe-jou 6805 80x100 MIFFY SUPE (2175372728) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
::patchwork house:: poszewka na poduszkę |miś| (2160887306) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
Po trudach i znojach gustów i wyborów zamówiłam! Na ścianie Matylki zawiśnie jednak marchewkowa historia ;D

maileg zabawki.jpgfull13960751.jpg

No i zdobyłam kolejne gałki do mojego projektu...

2211888621_1_1_3.jpg3731555406_1_1_3.jpg0127555250_1_1_3.jpgg2.jpg

Bardzo ładne:-) A gałki to gdzie kupujesz? A ja zakupilam dzisiaj cudny regał. Tylko boki przemaluje:)
http://img03.allegroimg.pl/photos/oryginal/21/58/77/70/2158777093

Oszzzzz Ty ;D Też miałam go kupić, ale mi nie wejdzie, więc zrezygnowałam...jest cuuuudny :)

Addiena poduszki http://allegro.pl/koronkowe-poszewki-2-sztuki-sliczne-polecam-i2159544107.html (musisz zapytać czy posiada podobne)
Ale koszyczki podam Ci później bo nie pamiętam, a jestem u rodziców obecnie...nie mój lapek...nie moje zakładki...jak wspomiałam gotowe koszyczki są, jak dla mnie, drogie, z przesyłką ok 100 zł...ten surowy to koszt 11 zł na Allegro.

Ostatnia edycja:
Oszzzzz Ty ;D Też miałam go kupić, ale mi nie wejdzie, więc zrezygnowałam...jest cuuuudny :)

Addiena poduszki KORONKOWE POSZEWKI 2 SZTUKI ŚLICZNE POLECAM!! (2159544107) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (musisz zapytać czy posiada podobne)
Ale koszyczki podam Ci później bo nie pamiętam, a jestem u rodziców obecnie...nie mój lapek...nie moje zakładki...jak wspomiałam gotowe koszyczki są, jak dla mnie, drogie, z przesyłką ok 100 zł...ten surowy to koszt 11 zł na Allegro.
Haha ale mnie gałki wejdą. Poproszę namiary na gałki:-)

reklama
Do góry