reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokój maluszka

reklama
To zawsze jakas mysl :-) 15zl to nie majatek a tu jak bym chciala kupic taki do podrasowania to troszke drozej kosztuje wiec pomysle o tym. Zawsze moga wyslac do mnie do domku w PL a siostra jak bedzie jechac to mi przywiezie :tak:

Sliczny, ale 30funtow/150zl za sam ochraniacz:szok: i to ten krotki to przegiecie, ale cena za dlugi to tez jest ladna 50f/250zl:szok:

A ja mieszkając w Ire, wszystko przeliczałam 1:1 i dla mnie wydanie 30euro na coś było taniej, bo wiem ile na to 30euro pracowałam, a w Polsce na podobną rzecz trzeba było wydac min. 60zł...i choć przeliczając wychodziło niby taniej, to dla mnie w właśnie w PL było drożej, bo wiem ile przecietny polak na tych 60zł musi pracowac :baffled:

Także 30euro dla mnie równało się 30zł - wtedy wyrównywał się czas pracy na daną rzecz.

ale namieszałam...tak czy inaczej ochraniacz ładny i w PL za taki trzeba przynajmniej 100zł zapłacić:confused2: (za byle co 50zl biorą:baffled:) Pracując na wyspach i zarabiając w euro czy funtach dała bym :tak:

A ja mieszkając w Ire, wszystko przeliczałam 1:1 i dla mnie wydanie 30euro na coś było taniej, bo wiem ile na to 30euro pracowałam, a w Polsce na podobną rzecz trzeba było wydac min. 60zł...i choć przeliczając wychodziło niby taniej, to dla mnie w właśnie w PL było drożej, bo wiem ile przecietny polak na tych 60zł musi pracowac :baffled:

Także 30euro dla mnie równało się 30zł - wtedy wyrównywał się czas pracy na daną rzecz.

ale namieszałam...tak czy inaczej ochraniacz ładny i w PL za taki trzeba przynajmniej 100zł zapłacić:confused2: (za byle co 50zl biorą:baffled:) Pracując na wyspach i zarabiając w euro czy funtach dała bym :tak:

Wiem o co chodzi tez do tego tak podchodze 1:1 ale i tak z kupnem sie wstrzymam bo w niedziele jedziemy na Baby Market to cos jak Pchli Targ tyle,ze tylko z rzeczami dziecinnymi. Wiec jak nic nie znajde to moze poszukam cos zeby przerobic ale bede sie na tym wzorowac, bo jest piekne :-)

Dziewczyny a ja mam pytanko. Pożyczyłam dziś łóżeczko od kolegi (przesądny - powiedział, że pozycza a nie daje bo jak da to się okaże, że nagle jemu jest potrzebne :)) I łóżeczko fajne, biale. No i własnie - białe było kiedyś - ale ma 15 lat, przetrwało w całości 4 dzieciaków i chce je odnowic. Czym je pomalowac??

no wlasnie ja nad tymi ochraniaczami sie zastanawiam- ten rozowy jest super :tak:
ja sie boje, ze jak kupie jeden, to bedzie mi pasowal do tylko jednej poscieli a potem juz bedzie brzydko wygladal :baffled:
a poza tym, jak podrosnie to takie polowiczne ochraniacze chyba nie do konca zdaja egzamin i jak bedzie chciala kozla wywinac i walnac o szczebelki to i tak to zrobi :confused:
(musze brac pod uwage, ze wda sie w mamusie..;-))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry