reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pokój maluszka

Wiecie co, pamietacie ten kocyk la millou?
Teraz ogladalam sobie zdjatka wozka phil&teds i co widze?
Ze nasze Panie chyba nie byly tak innowacyjne w swoim pomysle :cool:

spl94378_004.jpg

Bowiem nie wierze, ze by Naomi Watts miala kocyk firmy la millou, zwlaszcza, ze ostatnie dziecko powila chyba w 2009 a la millou istnieje od niedawna?
A ja myslalam, ze rzeczywiscie wymyslili cos nowego... :confused2:

reklama
Sicilpol...no to dziewczyny sobie poszalały...nieładnie, nieładnie...oglądałam wczoraj te kocyki i pościel...pościel jest do d...jest maleńka i z przeznaczeniem raczej do wózka niż łóżeczka - nie ma zdejmowanych poszewek - może służyć jako wypełnienie, ale w tym mini rozmiarze dość trudne do wykonania...chyba, że umie się szyć...

Poszalałam wczoraj w Zara home kids...nabyłam pościel...niestety nie umiem w sieci znaleźć jej foty...więc uwaga działam na wyobraźnię...jest biała i ma ponaszywane różnokolorowe "serwetki" /kwiatki wykonane szydełkiem...jest cudowna...czarująca...
Do tego taki przybornik:
Zarahomekids+5.JPG
Kupiłam też pierwsze gałki ceramiczne bo marzy mi się uchwytowe szaleństwo:
hook.jpg

Buszowanie w ikei zakończyłam z:
dilling-pojemnik-na-posciel__13979_PE083361_S4.jpggullunge-podkadka-do-pielegnacji__28545_PE110954_S4.jpgrationell-variera-pudeko__0113070_PE265132_S4.JPGZobacz załącznik 441193Zobacz załącznik 441194len-przescierado-dzieciece__17097_PE101601_S4.jpg

Sprawcą całego zamieszania była komoda :) Pierwsza właścicielka, przemiła osoba, dodała mi do niej również kilka sztuk ubranek i czapeczek:
meble-vox-baby-susannah-komoda.jpg
Usiadłam i się zabujałam ;D Zamówiłam więc niebiesi :)
5b06fa61ebe0cae3eb8031a24d7c7b0d.jpg

Ostatnia edycja:
carla komoda cudowna , fotel tez! czyli mowisz fajnie sie buja?

kurcze w krakowie nie ma zara home, nie moge tego przezyc :/

carla- rewelacyjne zakupy, zdradź prosze gdzie namierzylas pudla? Ja mam całe mieszkanie w stylu romantyczne retro ;)), z domieszka nowoczesnosci i uwielbiam pastelowe kartony.
U nas jest zara Home, ale nie ma działu kids ...buuuuu...zrób fote pościeli.

carla komoda cudowna , fotel tez! czyli mowisz fajnie sie buja?

kurcze w krakowie nie ma zara home, nie moge tego przezyc :/

Josie Zara home...cudna, ale przyznam szczerze, że dopiero wyprzedaże są na moją kieszeń :/ Fotel jest rewelacyjny! Sprzedawca powiedział, że jak znudzi mi się bujanie (choć jego żonie i córce się nie znudziło) to można wymienić nogi na zwykłe :)

carla- rewelacyjne zakupy, zdradź prosze gdzie namierzylas pudla? Ja mam całe mieszkanie w stylu romantyczne retro ;)), z domieszka nowoczesnosci i uwielbiam pastelowe kartony.
U nas jest zara Home, ale nie ma działu kids ...buuuuu...zrób fote pościeli.

Pudła pudełka, walizki i kuferki VINTAGE w Kids Town - kolorowy pokój dziecka

reklama
Do góry