reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokój maluszka

reklama
A my juz mamy taka polke na ksiazki- uzywana z Ikea

140.jpg

i do tego taka komode tez z IKEA - uzywana bo juz takiego zestawu nie znajdzie sie w sklepie tylko ktos zmienil raczki u mnie sa biale. I juz sobie poukladalam ciuszki do szuflad :-)

hensvik.jpg

i do kompletu dokupilismy lozeczko- nowe bo nigdzie nie moglismy znalezc w podobnym stylu nawet w innym kolorze zeby przemalowac. Nio ale udalo sie dostac nowe w baaardzoooo przystepnej cenie.

download.jpg

Kupilismy jeszcze taka waniennke Mamas & Papas - tez uzywana. Bardzo chcialam taka bo bedzie mi duzo latwiej myc mala jak P nie bedzie i nie bede sie obawiac ze jej nie utrzymam albo mi sie wyslizgnia. A jak bedzie wieksza bo bedzie mogla siedziec z drugiej strony chociaz pozniej i tak wyladuje w duzej wannie :-)

images.jpeg

Teraz zostaly dodatki do kupienia. Dywanik, obrazki, dekoracje i inne rzeczy. O kosmetychach i poscieli do lozeczka nie wspomne. Jeszcze bujaczek mi sie marzy ale nie moge sie zdecydowac czy kupic taki zeby noga mozna pobujac czy taki elektryczny ze nastawie i dziecko samo bedzie sie byjac? Co lepsze?

Mam ambitny plan uszyc sama ochraniacz do lozeczka i wiszace zabawki- takie co do lozeczka sie przyczepia i nad glowka wisza- kurcze nawet nie wiem jak to sie nazywa poprawinie....:sorry:

Verita pisałaś, że będziesz fotel obijać... Masz jakiś specjalny sprzecior ku temu, czy jak? Bo mam taki fajny len malowany obiciowy właśnie i dwa stare fotele, to może też bym pokombinowała... :sorry:

Sprzęcior ...spinacz tapicerski, nożyczki i maszynę :-D Mam nadzieję, że wystarczy.
To mój pierwszy raz, dotąd zmieniałam obicie tylko na krzesłach :-) Czekam na materiał i wtedy zacznę kombinować :tak:

Carla- slodkie te rzeczy, czy to znaczy ze kupilas je wszystkie? bomba :-)
Mlodak- aranzacja pokoju jak dla chlopca rewelacja!!! ja na poczatku zastanawialam sie na ciemnymi mebelkami bo to w przyszlosci moglyby byc dla chlopca.

A ja dzis pol dnia jak nie caly - spojrzalam na zagarek szukam wymarzonej bujaczki, dla malej i chyba znalazlam :-) co Wy na to?

2012-02-24_180251.jpg
2012-02-24_180333.jpg

2012-02-24_180358.jpg

A oprocz tego bardzo podoba mi sie to do wozka :tak:

2012-02-24_180911.jpg

Ehhh to bym owocny dzien :-)

reklama
Sprzęcior ...spinacz tapicerski, nożyczki i maszynę :-D Mam nadzieję, że wystarczy.
To mój pierwszy raz, dotąd zmieniałam obicie tylko na krzesłach :-) Czekam na materiał i wtedy zacznę kombinować :tak:

Widze ze jestes w temacie moze doradzisz mi gdzie moge dostac ciekawe materialy, na poduszki i do dekoracji pokoju maluszka? Jakies strony internetowe? :-)

Do góry