reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pokój maluszka

reklama
A my juz mamy taka polke na ksiazki- uzywana z Ikea

140.jpg

i do tego taka komode tez z IKEA - uzywana bo juz takiego zestawu nie znajdzie sie w sklepie tylko ktos zmienil raczki u mnie sa biale. I juz sobie poukladalam ciuszki do szuflad :-)

hensvik.jpg

i do kompletu dokupilismy lozeczko- nowe bo nigdzie nie moglismy znalezc w podobnym stylu nawet w innym kolorze zeby przemalowac. Nio ale udalo sie dostac nowe w baaardzoooo przystepnej cenie.

download.jpg

Kupilismy jeszcze taka waniennke Mamas & Papas - tez uzywana. Bardzo chcialam taka bo bedzie mi duzo latwiej myc mala jak P nie bedzie i nie bede sie obawiac ze jej nie utrzymam albo mi sie wyslizgnia. A jak bedzie wieksza bo bedzie mogla siedziec z drugiej strony chociaz pozniej i tak wyladuje w duzej wannie :-)

images.jpeg

Teraz zostaly dodatki do kupienia. Dywanik, obrazki, dekoracje i inne rzeczy. O kosmetychach i poscieli do lozeczka nie wspomne. Jeszcze bujaczek mi sie marzy ale nie moge sie zdecydowac czy kupic taki zeby noga mozna pobujac czy taki elektryczny ze nastawie i dziecko samo bedzie sie byjac? Co lepsze?

Mam ambitny plan uszyc sama ochraniacz do lozeczka i wiszace zabawki- takie co do lozeczka sie przyczepia i nad glowka wisza- kurcze nawet nie wiem jak to sie nazywa poprawinie....:sorry:

Verita pisałaś, że będziesz fotel obijać... Masz jakiś specjalny sprzecior ku temu, czy jak? Bo mam taki fajny len malowany obiciowy właśnie i dwa stare fotele, to może też bym pokombinowała... :sorry:

Sprzęcior ...spinacz tapicerski, nożyczki i maszynę :-D Mam nadzieję, że wystarczy.
To mój pierwszy raz, dotąd zmieniałam obicie tylko na krzesłach :-) Czekam na materiał i wtedy zacznę kombinować :tak:

Carla- slodkie te rzeczy, czy to znaczy ze kupilas je wszystkie? bomba :-)
Mlodak- aranzacja pokoju jak dla chlopca rewelacja!!! ja na poczatku zastanawialam sie na ciemnymi mebelkami bo to w przyszlosci moglyby byc dla chlopca.

A ja dzis pol dnia jak nie caly - spojrzalam na zagarek szukam wymarzonej bujaczki, dla malej i chyba znalazlam :-) co Wy na to?

2012-02-24_180251.jpg
2012-02-24_180333.jpg

2012-02-24_180358.jpg

A oprocz tego bardzo podoba mi sie to do wozka :tak:

2012-02-24_180911.jpg

Ehhh to bym owocny dzien :-)

reklama
Sprzęcior ...spinacz tapicerski, nożyczki i maszynę :-D Mam nadzieję, że wystarczy.
To mój pierwszy raz, dotąd zmieniałam obicie tylko na krzesłach :-) Czekam na materiał i wtedy zacznę kombinować :tak:

Widze ze jestes w temacie moze doradzisz mi gdzie moge dostac ciekawe materialy, na poduszki i do dekoracji pokoju maluszka? Jakies strony internetowe? :-)

Do góry