reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokój maluszka

Haha to ja bylam natych wszystkich stronach. Ale jak wchodze na ta strone z potrzeby piekna i klikam na galke to mi sie nic nie pokazuje:no: Jak je zamowic?

reklama
Pozwolilam sobie skorzystac z tych stron :-) dzis juz nie mam sily zeby je przegrzebac ale jutro ...... Carla poszukuje dywaniku do pokoju malej mozesz mi pomoc? jakies propozycje? Z gory dzia :tak:

goldenlucy a dostalas juz ta polke z pierwszej fotki? ja identyczna na allegro obserwowalam ale w koncu nie kupilam bo nie bylam pewna jak jakosciowo wyglada w realu

edit - wlasnie doczytalam w tyl ze carla tez sie czaila hihihii

PS kupilam dzis w czaczu jedno krzeslo do mojej jadalnianej kolekcji, i piekny zegar w stylu lat 50, jak bede spowrotem w krakowie to wkleje fotki:) ale nachodzilam sie na maksa, a w sumie szalu nie bylo.

Ostatnia edycja:
Pozwolilam sobie skorzystac z tych stron :-) dzis juz nie mam sily zeby je przegrzebac ale jutro ...... Carla poszukuje dywaniku do pokoju malej mozesz mi pomoc? jakies propozycje? Z gory dzia :tak:

Nie ma sprawy napisz jaki miałby być? Rozmiar, kształt, kolor?

Ostatnia edycja:
Śliczne dziewczyny te Wasze łupy!!! Jeszcze raz napiszę, że żałuję, że mam już meble do pokoju dziecięcego i nie pokombinuję tak jak Wy... :sorry2:

Josie mówisz, że kiszka? Czekałam na Twoją relację, bo ja w końcu w ten piątek nie byłam :no:

goldenlucy a dostalas juz ta polke z pierwszej fotki? ja identyczna na allegro obserwowalam ale w koncu nie kupilam bo nie bylam pewna jak jakosciowo wyglada w realu

edit - wlasnie doczytalam w tyl ze carla tez sie czaila hihihi
PS kupilam dzis w czaczu jedno krzeslo do mojej jadalnianej kolekcji, i piekny zegar w stylu lat 50, jak bede spowrotem w krakowie to wkleje fotki:) ale nachodzilam sie na maksa, a w sumie szalu nie bylo.

Nie jeszcze jej nie mam. Ale jakby te boki byly jakies nie bardzo to je przemaluje i juz. Kosztowala 112 zl z przesylka to raczej duzo nie jest jak na tyle polek. A i ksztalt calkiem niespotykany. Juz widzialam taka na stronie sklepu dwieagnieszki.pl . Byly w dzien dobry TVN z ta polka wlasnie. I kosztowala duuzo !!

reklama
Do góry