reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoik dla maleństwa

reklama
nuśka ,trochę maluję i prowadziłam warsztaty plastyczne,wiec chyba dam radę..

czekamy na efekty...:tak::tak: ja sama nie umiem zbytnio udawać picasso, raczej bliższa jestem fachu krolinny
Ja umiem tylko rysunek techniczny - projekty, mapki itp.:-D:-D:-D:-D

a i tak kuchni nie umiem sobie zaprojektować...rany mecze sie nad nia juz 5 dni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nadal nie mam pomysłu na meble i ogólne urządzenie

A o pokoju dla Filipa to chyba będę myśleć dopiero za jakieś 10 lat..bo narazie będzie jeden wspólny i salon...

a ja we wtorej jade do ikei po mebelki mammuta niebieskie i koniec do tego pojemniki schodkowe na zabawki cos na sciane i po sprawie zostawimy biale sciany bo pewnie Szymek cos na nich nam i tak namaluje :-D

przejrzałam od początku cały wątek i kurcze kiedyś obiecałam Wam zdjęcia pokoiku Izy i na obietnicach się skończyło hehe
no to macie:
f162a587c25881fdmed.jpg

65c7b6c1daf1af5bmed.jpg

8a39e006c967f511med.jpg

Wisnia-bardzo fajny:tak:
Podoba mi sie łózko Izki, dokładnie takie chciałbym kupic Martuśce-ale to pewnie nie wczesniej niz za rok:sorry2::-D

Dziewczyny potrzebuje link lub orazem szablonu samochodu jakiegos ptostego bo chce je powicinać z kolorowego papieru.

reklama
Do góry