reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pokoik dla maleństwa

reklama
nuśka ,trochę maluję i prowadziłam warsztaty plastyczne,wiec chyba dam radę..

czekamy na efekty...:tak::tak: ja sama nie umiem zbytnio udawać picasso, raczej bliższa jestem fachu krolinny
Ja umiem tylko rysunek techniczny - projekty, mapki itp.:-D:-D:-D:-D

a i tak kuchni nie umiem sobie zaprojektować...rany mecze sie nad nia juz 5 dni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nadal nie mam pomysłu na meble i ogólne urządzenie

A o pokoju dla Filipa to chyba będę myśleć dopiero za jakieś 10 lat..bo narazie będzie jeden wspólny i salon...

a ja we wtorej jade do ikei po mebelki mammuta niebieskie i koniec do tego pojemniki schodkowe na zabawki cos na sciane i po sprawie zostawimy biale sciany bo pewnie Szymek cos na nich nam i tak namaluje :-D

przejrzałam od początku cały wątek i kurcze kiedyś obiecałam Wam zdjęcia pokoiku Izy i na obietnicach się skończyło hehe
no to macie:
f162a587c25881fdmed.jpg

65c7b6c1daf1af5bmed.jpg

8a39e006c967f511med.jpg

Wisnia-bardzo fajny:tak:
Podoba mi sie łózko Izki, dokładnie takie chciałbym kupic Martuśce-ale to pewnie nie wczesniej niz za rok:sorry2::-D

Dziewczyny potrzebuje link lub orazem szablonu samochodu jakiegos ptostego bo chce je powicinać z kolorowego papieru.

reklama
Do góry