reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pokoik dla maleństwa

dla tych co szukaja pomysłów i chcę trochę pomarzyć Meble dziecięce, meble dla dzieci, zabawki edukacyjne, pokój dziecięcy, wózki dziecięce | Babyvip.pl ja szukam juz 2 tygodnie łóżka dla Szymka ma być rozkładane normalne du że 140cm szerokie to minimum i fajne kolorowe obicie niby nic a jednak brak :( szymek nie lubi swojego wyrka bo nogi mu sie placza w szebelkach i ryczy bo ma za malo miejsca a ze zwyklego tapczanu pewnie zaraz fiknie na glebe no i waskie bedzie.

jeny juz chce go wyeksmitowac z naszego wyrka

reklama
Karola świetne te mebelki,ale nie na moja kieszeń.
Ja marzę,by Kubie wymalowac coś takiego w jego kąciku...
2d26bbd7a6aee8b5a51cad22557c77ba.jpg

Albo coś podobnego.Na pewno jakąs łąkę lub las.....
Na razie szukam pomysłów.

mnie nawet jakbym bylo stac to nigdy nie kupilabym takiemu maluchowi mebli za prawie 20 000zł bo za tyle widzialam tam statek pirackmi fakt rewelacyjny no ale nie dajmy sie zwariowac jedyne co zamowilam to miarke wzrostu do pokoju bo takiej szukalam aby pasowala do dodadtków.;-)
a wyrka dalej nie mamy :dry:

Rozalka-mnie tez podobają się pieknie pomalowane sciany w pokojach dziecięcych:tak:-do czegos takiego świetnie wyglądaja proste sosnowe mebelki, które posłużą całe lata i nie zrujnują finansowo.A efekt znakomity.:tak::-)

Ale mi się marzy pokoik dla Maciusia:-),ale niestety nie mamy na to warunków :-( :wściekła/y: wszyscy gniezdzimy się w jednym pokoiku:zawstydzona/y::wściekła/y:
Rozalka świetny pomysł mi też podobają się takie pokoiki ze ścianami wymalowanymi,mojego męża bratowa namalowała swoim córciom zwierzątka i las na ścianie i wygląda to super.:-):-):-)

nuśka ,trochę maluję i prowadziłam warsztaty plastyczne,wiec chyba dam radę.Wymyśliłam,że nad łóżeczkiem spróbuję wymalowac łąkę.Kupiłam pigmenty do farby emulsyjnej(kilka,zeby nie było za pstrokato) i w weekend będe próbowac.Ale się cieszę...Tylko,czy mój mąz nie będzie marudził...?
Jak juz cos zrobię,to wkleje fotki.:tak:
Kupiłam ksiązeczke z wierszami Brzechwy i są tam śliczne rysunki,będę zgapiac.

W takim razie czekamy na rezultaty.....:-)
Jak bedzie ladnie i doczekam sie kiedys mieszkania to zaprosze Cie do nas na takie arcydziela:rolleyes::rolleyes2:....

Jka bylam mlodsza umialam tylko zwierzaki rysowac<zgapiac> hihi:sorry2:

W takim razie czekamy na rezultaty.....:-)
Jak bedzie ladnie i doczekam sie kiedys mieszkania to zaprosze Cie do nas na takie arcydziela:rolleyes::rolleyes2:....

Jka bylam mlodsza umialam tylko zwierzaki rysowac<zgapiac> hihi:sorry2:
No jasne,dla Juleczki wszystko.:-D
A możesz odświerzyc stare umiejetności i Juleczce wyrysowac jakiegoś zwierzaka.:tak:

reklama
Do góry