reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Pojemnik ma być na pluszaki i ew. klocki.ja mam pojemnik nr 3 te zwierzaczki i tak srednio jestem zadowolona przy wiekszej ilosci zabawek tam schowanych pingwin(my mamy akurat takiego zwierzaczka;-))ma problemy z równowagą
Na inne zabawki ma być skrzynia,najlepiej drewniana.
rozalka
IKEA | Małe dziecko | Meble do przechowywania | APA
Ta skrzynia jest fajna,można coś na nią nakleić,albo namalować.Albo w ogóle zmienić jej kolor.
Też podoba mi sie to rozwiązanie,ale nie mam gdzie go juz wcisnąć.
IKEA | Meble do przechowywania | System TROFAST | TROFAST
Ta skrzynia jest fajna,można coś na nią nakleić,albo namalować.Albo w ogóle zmienić jej kolor.
Też podoba mi sie to rozwiązanie,ale nie mam gdzie go juz wcisnąć.
IKEA | Meble do przechowywania | System TROFAST | TROFAST
Rozalka, prześliczne to pudeleczko w pieski!! czy na zywo wyglada rownie ladnie?
a ta biala skrzynia z ikei super. pasowalaby mi do mebelkow i moglabym ja poobklejac podobnymi naklejkami tylko ciekawe czy jest na tyle stabilna zeby maluch mogl na niej usiasc
jesli chodzi o przechowywanie to m.in mamy taki kosz na pluszaki:
do tego mamy zamykana skrzynke Curvera i koszyk plastikowy. zabawki zamienne (te ktore chowam gdy sie znudzily) wrzucamy do szafki
a ta biala skrzynia z ikei super. pasowalaby mi do mebelkow i moglabym ja poobklejac podobnymi naklejkami tylko ciekawe czy jest na tyle stabilna zeby maluch mogl na niej usiasc
jesli chodzi o przechowywanie to m.in mamy taki kosz na pluszaki:
do tego mamy zamykana skrzynke Curvera i koszyk plastikowy. zabawki zamienne (te ktore chowam gdy sie znudzily) wrzucamy do szafki
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Rozalka te kosze na zabawki w kształcie żabek czy innych zwierzątek są bardzo fajne, kuzynka mojego męża kupiła swojemu synkowi, jest bardzo pojemny i ładnie wygląda, więc tez taki kupimy, mam też pojemnik z IKEA ten wiszący, ale ten średni na drobiazgi jak najbardziej się nadaje. Ale nad kunem skrzyni warto pomyśleć, zabawek wciąż dochodzi
Lill kate ten kosz co ty masz też mi sę podoba
Lill kate ten kosz co ty masz też mi sę podoba
super te wszytkie kosze i inne rzeczy do pokoiku a my mamy tak mało miejsca że nawet nie miałabym gdzie postawić :-(
a na dodatek cieszyłam się na wykup mieszkania że pójdziemy na domek a tu ktoś zaskarzył ustawę i nam nie przyznali czekamy za decyzją sądu ...a kasa wpłacona
a na dodatek cieszyłam się na wykup mieszkania że pójdziemy na domek a tu ktoś zaskarzył ustawę i nam nie przyznali czekamy za decyzją sądu ...a kasa wpłacona
rozalka
Kurcze Gosia ,wiem co czujesz,moi rodzice maja podobne problemy z wykupem mieszkania.super te wszytkie kosze i inne rzeczy do pokoiku a my mamy tak mało miejsca że nawet nie miałabym gdzie postawić :-(
reklama
a mi się zaczeły podobać fototapety
pingwinki
Dětská fototapeta "Tučňáci" (284931929) - Aukro - Aukce OnLine
i te są fajne na naszym allegro
Kubuś Puchatek i przyjaciele :-) FOTOTAPETA (285887306) - Aukcje internetowe Allegro
pingwinki
Dětská fototapeta "Tučňáci" (284931929) - Aukro - Aukce OnLine
i te są fajne na naszym allegro
Kubuś Puchatek i przyjaciele :-) FOTOTAPETA (285887306) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: