reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoik dla maleństwa

ja mam pojemnik nr 3 te zwierzaczki i tak srednio jestem zadowolona przy wiekszej ilosci zabawek tam schowanych pingwin(my mamy akurat takiego zwierzaczka;-))ma problemy z równowagą:tak:

reklama
ja mam pojemnik nr 3 te zwierzaczki i tak srednio jestem zadowolona przy wiekszej ilosci zabawek tam schowanych pingwin(my mamy akurat takiego zwierzaczka;-))ma problemy z równowagą:tak:
Pojemnik ma być na pluszaki i ew. klocki.:tak:
Na inne zabawki ma być skrzynia,najlepiej drewniana.:tak:

jak na pluszaki to ok ja niestety juz musze trzymac tam wszystkie rodzaje zabawek bo skrzynia to za malo u nas chyba musze pomyslec o jeszcze jednym takim pojemniku:rofl2:albo zrobic selekcje zabawek Patrykowych ;-)

Rozalka, prześliczne to pudeleczko w pieski!! czy na zywo wyglada rownie ladnie?

a ta biala skrzynia z ikei super. pasowalaby mi do mebelkow i moglabym ja poobklejac podobnymi naklejkami:tak: tylko ciekawe czy jest na tyle stabilna zeby maluch mogl na niej usiasc:confused:

jesli chodzi o przechowywanie to m.in mamy taki kosz na pluszaki:

do tego mamy zamykana skrzynke Curvera i koszyk plastikowy. zabawki zamienne (te ktore chowam gdy sie znudzily) wrzucamy do szafki:tak:

Rozalka te kosze na zabawki w kształcie żabek czy innych zwierzątek są bardzo fajne, kuzynka mojego męża kupiła swojemu synkowi, jest bardzo pojemny i ładnie wygląda, więc tez taki kupimy, mam też pojemnik z IKEA ten wiszący, ale ten średni na drobiazgi jak najbardziej się nadaje. Ale nad kunem skrzyni warto pomyśleć, zabawek wciąż dochodzi :tak:
Lill kate ten kosz co ty masz też mi sę podoba :tak:

super te wszytkie kosze i inne rzeczy do pokoiku a my mamy tak mało miejsca że nawet nie miałabym gdzie postawić :-(

a na dodatek cieszyłam się na wykup mieszkania że pójdziemy na domek a tu ktoś zaskarzył ustawę i nam nie przyznali :wściekła/y: czekamy za decyzją sądu ...a kasa wpłacona

super te wszytkie kosze i inne rzeczy do pokoiku a my mamy tak mało miejsca że nawet nie miałabym gdzie postawić :-(

a na dodatek cieszyłam się na wykup mieszkania że pójdziemy na domek a tu ktoś zaskarzył ustawę i nam nie przyznali :wściekła/y: czekamy za decyzją sądu ...a kasa wpłacona
Kurcze Gosia ,wiem co czujesz,moi rodzice maja podobne problemy z wykupem mieszkania.

reklama
Do góry