reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pokoik dla maleństwa

to wstępna wersja pokoju SZymka a ze na roczek babcia rzuciła troszkę mamony to kupimy dwu osobowe wyrko aby awaryjnie i dorosły mógł się przespać. tylko moj mąż stwierdził że babski ten pokój ale jeszcze wymaluje z szablonów kolorowe samochody pociąg itp. to może stanie sie bardziej męski dla niego.:confused::baffled:
moze słabo widać ale na jednym skosie są autka i samoloty a na dtugim kraina puchatka ( juz kiedys wklejałam)
a co wy myślicie????????????jakies pomysły sugestie mile widziane

reklama
karola-04 pokoik bardzo ładny, niczego nie zmieniaj pod dyktando męża! Dzieci w tym wieku potrzebują stymulacji kolorami i kształtami i to Szymkowi zapewniasz w 100%! Za 3-4 latka, jak Szymek bedzie sie juz utożsamiał z męskim rodem, to zmienisz mu wystrój na męski a Szymuś sam Ci wtedy pokaże paluszkiem co chce i co mu się podoba :tak:

no ja tez tak pomyslałam że jasne kolory raczej proste to ma byc taki pozytywny pokój i zapewne nie wie ze auto jest dla chłopców a lala dla dziewczynek no a zwierzaki :confused::confused::confused:to chyba dla jednego i drugiego. a do meża to ona nie jest taki dyktator ze musze zmienic tylko to było jego zdanie - w koncu moze je miec a i tak jest leniuszkiem i nie ma czasu aby tam cos robic wiec jest zdany na mnie :-D:-Dciekawe jak bedzie wygladało jak wstawimy wyrko wtedy mebelki pojda na druga strone pokoju

Zgadzam sie pokoik bardzo ładny, świetna komoda:tak:ja własnie myslałam o szafie z tej serii, jak trochę poużywasz to napisz czy się opłaca kupic:-):-D

ładniutki pokoik Karola04 ikeowskie rzeczy :-)
a czy na ziemi lezy bajeczka o tupciu chrupciu??:happy2:

ogólnie bardzo ładnie tylko że strasznie dużo zabawek:-D

no ma tego juz troche a to tylko jeden rog a ksiazeczka to bajki na dobranoc i taka ze zwierzetami co sie ruszaja oczy. jego ulubiona.:-D

reklama
Do góry